Siirry sisältöön

Laajenna osaamistasi - Haku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa!

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 9.1.-23.1.2019. Tarjolla kuusi Bachelor’s-koulutusta ja kolme Master’s-koulutusta. Ensimmäistä kertaa tarjolla myös täysin verkossa toteutettava tietojenkäsittelyn koulutus.

Kevään yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 9.1.2019 klo 9 hakuajalla englanninkielisiin koulutuksiin. Laurea tarjoaa tänä keväänä englanninkielisten koulutusten haussa yhteensä 220 aloituspaikkaa liiketalouden- ja tietojenkäsittelyn alalta sekä sosiaali- ja terveysalalta. Lisäksi mukana on englanninkielinen ravintola-alan restonomikoulutus.

Kätevästi verkossa

Tämän vuoden uutuutena Laurea tarjoaa verkko-opintoina suoritettavan Master’s-tason liiketalouden koulutuksen Leading Transformational Change. Koulutuksen pakolliset opinnot suoritetaan kokonaan verkossa ja niissä keskitytään muutoksen johtamiseen esimerkiksi kuluttajakäyttäytymisen, brändin johtamisen sekä ryhmän ja yksilön käyttäytymisen kautta. Opintoihin sisältyy myös esimerkiksi oikeusmuotoilun, digitaalisen talouden ja markkinoinnin sekä erilaisten teknologioiden ja työkalujen hyödyntämistä muutoksen johtamisessa.

Englanninkielisessä haussa tarjolla on myös verkossa suoritettava Bachelor’s-tutkintoon johtava tietojenkäsittelyn koulutus Business Information Technology, joka yhdistää tietojenkäsittelyn opinnot liiketalouden opintoihin. Opintoihin sisältyy kolme päivää pakollisia lähiopintoja Espoon Leppävaaran kampuksella, minkä jälkeen tutkinnon voi suorittaa täysin verkossa. Koulutuksessa on mahdollista erikoistua esimerkiksi tietoturvaan, digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin tai mobiiliapplikaatioiden kehittämiseen. Koulutukseen haetaan kansainvälisesti tunnustetulla SAT-kokeella sekä videohakemuksella.

Verkossa toteutettavien koulutusten lisäksi Laurea tarjoaa myös perinteisempiä lähiopintoina suoritettavia koulutuksia. Kaiken kaikkiaan tarjolla kuusi AMK-tutkintoon johtavaa Bachelor’s-koulutusta:

  • Nursing
  • Social Services
  • Restaurant Entrepreneurship
  • Safety, Security and Risk Management
  • Service Business Management
  • Business Information Technology

Ylempään AMK-tutkintoon johtavia Master’s-koulutuksia on tarjolla yhteensä kolme:

  • Global Health and Crisis Management
  • Service Innovation and Design
  • Leading Transformational Change

Englanninkielisiin koulutuksiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat. Englanninkielisten koulutusohjelmien hakulomake täytetään osoitteessa studyinfo.fi.

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on osa kevään yhteishakua, joka jatkuu hakuajalla suomenkielisiin koulutuksiin 20.3.-3.4.2019. Englanninkielisiin ja suomenkielisiin koulutuksiin haetaan samalla lomakkeella. Yhteensä on mahdollista hakea korkeintaan kuuteen eri koulutukseen.

Lisätietoja haussa olevista englanninkielisistä koulutuksista