Siirry sisältöön

Kiertotalous- ja tekstiilipalvelualan yritys Elis avainkumppaniksi

Elis Textile Service Oy tarjoaa asiakkailleen tekstiilipalveluita ja hygieniaratkaisuja.

Elis Textile Service Oy:n ja Laurean edustajat kohtasivat Tikkurilan kampuksella. Kuvassa henkilöstöpäällikkö Susanna Kalervo (3. vasemmalta) ja toimitusjohtaja Kim Nordberg (2. oikealta).

Laurea on käynnistänyt avainkumppanuusyhteistyön tekstiilipalveluita ja hygieniaratkaisuja tarjoavan Elis Textile Service Oy:n kanssa. Kansainvälisesti Elis toimii 29 maassa Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa ja palvelee 400 000 asiakasta ympäri maailman. Kaikkiaan Elis työllistää lähes 50 000 ihmistä ja Suomessa työntekijöitä on lähemmäs 100.

Elis on Euroopan suurin kiertotalous- ja tekstiilipalvelualan yritys, joka on sitoutunut tuottamaan tutkitusti kestäviä tekstiilipalveluratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille Suomessa sekä maailmalla. Suomessa palveluvalikoimassamme ovat vuokratyövaatteet, vaihtomatot, hygieniaratkaisut, moppi- sekä teollisuuspyyhepalvelut. 

Vuoden 2024 alussa käynnistyneellä avainkumppanuusyhteistyöllä Laurean kanssa Elis haluaa tavoittaa tulevaisuuden työntekijöitä, mutta myös saada opiskelijayhteistyöstä arvokkaita uusia näkökulmia toimintansa kehittämiseen:

- Uskomme, että meillä olisi yrityksenä annettavaa erityisesti liiketalouden opiskelijoille vireän ja kasvavan myyntitiimimme johdosta, kertoo yhteistyön lähtökohdista Elis Textile Servicen toimitusjohtaja Kim Nordberg.
- Teemme mielellämme myös opinnäyteyhteistyötä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja tarjoamme harjoittelupaikkoja mahdollisuuksiemme mukaisesti.

Elis tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia niin myynnin, asiakaspalvelun, jakelun kuin tuotannon tehtävissä:

- Olemme välittävä ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen panostava kasvuyritys, jossa tehdään aktiivisesti töitä johtamisen kehittämiseksi. Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti valmentavan johtamiskulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, kuvailee yritystä henkilöstöpäällikkö Susanna Kalervo
- Vaikka olemme osa isoa kansainvälistä konsernia, on organisaatiomme silti matala ja lämminhenkinen perheyrityksen tunnelma on läsnä Elisillä.

Tutustu Laurean avainkumppaneihin

Lisätietoja: