Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen kevään 2021 polkuopintoihin käynnistyy 30.11.

Polkuopinnot antavat mahdollisuuden päästä opiskelemaan Laurean koulutuksiin jo keväällä 2021. Tarjolla on yhteensä 253 aloituspaikkaa AMK-koulutuksissa.

Kuvituskuva.

Syksyn yhteishaku on päättynyt ja Laureassa opiskelupaikan sai lähes 1000 opiskelijaa. Laurea on viime vuosina ollut koko maan suosituimpia korkeakouluja ja tänä syksynä Laureaan hakikin ennätysmäärä opiskelijoita, sillä yhteensä Laurean koulutuksiin lähetettiin lähes 24 000 hakemusta.

Jos opiskelupaikka ensi keväälle jäi syksyn yhteishaussa saamatta, polkuopintojen kautta on vielä mahdollista päästä aloittamaan opinnot jo tammikuussa 2021. Keväällä alkavissa koulutuksissa on tarjolla yli 200 polkuopintopaikkaa. Ilmoittautuminen AMK-polkuopintoihin käynnistyy maanantaina 30.11. klo 08.00 ja päättyy tiistaina 1.12. klo 23.59.

Polkuopinnot ovat avoimen AMK:n opintoja, joissa opiskelija suorittaa opintoja samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Ensimmäisen vuoden opinnot (60 opintopistettä) suoritettuaan opiskelija voi hakea Laurean tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta.

Polkuopinnoissa suoritetut opintopisteet luetaan hyväksi tutkintoosi ja pääset jatkamaan opiskelua sujuvasti. Polkuopinnot maksavat Laurean Avoimen AMK:n vuosimaksun (400 €) verran.

Tarjolla paikkoja yhdeksässä AMK-koulutuksessa

Polkuopintopaikkoja on tarjolla yhdeksään kevään koulutukseen yhteensä 253. Eniten paikkoja on avoinna liiketalouden koulutuksessa, yhteensä 120 paikkaa. Myös huippusuositussa sosionomikoulutuksessa on avoimia paikkoja reilusti, 45 paikkaa.

Polkuopintoja on tarjolla kaikilla Laurean kuudella kampuksella sekä verkossa. Opintojen toteutustavoissa on myös valinnanvaraa, sillä polkuopintoihin voi ilmoittautua päivä-, monimuoto- ja verkkototeutuksiin.

Opiskelijavalinnat polkuopintoihin tehdään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan valintahaastattelun tulos huomioiden. Haastattelussa arvioidaan motivaatiota ja sitoutumista opiskeluun koko opiskeluvuoden ajaksi, oppimisvalmiuksia sekä alalle soveltuvuutta.

Suosituimpien koulutusten opiskelupaikat täyttyvät yleensä heti ilmoittautumisen alkaessa.

Tutustu tarjolla oleviin polkuopintoihin ja hae opiskelemaan!