Siirry sisältöön

Glamouria ja rajojen ylittämistä: Laurea ja Red Carpet yhteistyöhön

Laurea on aloittanut kiinnostavan yhteistyön Red Carpet -elokuvafestivaalin kanssa.

Jouni Koski, Krista Pahkin, Antti Luusuaniemi ja Teemu Ylikoski

Laurean opiskelijat ovat aktiivisessa roolissa loppukesällä 2019 Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin järjestämisessä. Yhteistyö perustuu laurealaiseen kehittämispohjaisen oppimisen malliin, jossa opiskelijoiden oppiminen viedään aitoihin työelämän tilanteisiin.

- Yritysten kanssa tehtävät kehittämisprojektit ovat Laurealle jo tavaramerkki, kertoo rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski.
- Olemme jo vuosikymmenten ajan yhdistäneet oppimisen aitoihin työelämän kehittämishankkeisiin, joista hyötyvät niin opiskelijat kuin toimeksiantajatkin. Sitoutumisemme Red Carpet -festivaaliin on osa Laurean seutukaupunkiyhteistyötä Uudellamaalla. Koulutuksen, tutkimuksen ja aluekehityksen palveluille on suuri tarve Uudenmaan keskeisissä aluekeskuksissa.

- Red Carpet -festivaalin periaatteisiin kuuluu erilaisten rajojen ylittäminen, kertoo festivaalin perustaja, taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.
- Ideologiamme on tarjota tulevaisuuden osaajille mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Laurealainen tapa tehdä asioita opiskelijoiden ja ammattilaisten tasavertaisessa yhteistyössä on tulevaisuutta –näin uudet innovaatiot syntyvät.

Red Carpet on suomalaisen elokuvan festivaali, joka järjestetään kolmatta kertaa 29.8.–1.9.2019. Red Carpet juhlii elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä Hyvinkäällä. Ohjelma sisältää kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Suomalaisen elokuvan puolesta - Red Carpet Film Festival

Lisätietoja: