Siirry sisältöön

Dieta Oy Laurean avainkumppaniksi

Laurea ja Dieta Oy syventävät yhteistyötään avainkumppanuuden merkeissä.

Kuvassa myyntijohtaja Sami Nenonen ja myyntipäällikkö Minna Miettinen Dietalta yhdessä Laurean aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharjun, rehtori Jouni Kosken sekä korkeakouluyksikön johtajan Margit Lumian kanssa.

Laurea ja Dieta Oy ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Dieta on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Vuonna 1993 perustetulla Dietalla on vahva kokemus ammattikeittiöiden toteutuksista aina kahviloista ja ravintoloista sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin.

Dieta ja Laurea ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin. Dietan yksityisen sektorin myyntijohtaja ja Laurean alumni Sami Nenonen on mielissään sopimuksesta, joka mahdollistaa hedelmällisen yhteistyön jatkuvuuden.

- Meillä on pitkä yhteinen historia esimerkiksi opinnäytetöiden ja opiskelijaprojektien merkeissä. Kun mahdollisuus avainkumppanuuteen tuli, ei ollut hirveän vaikea päätös, että jatketaanko tällä statuksella.
- Yhteistyön tämän sopimuksen myötä syventyessä olemme myös erityisen kiinnostuneita mahdollisuudesta ottaa osaa Laurean työelämäpaneeleihin, joissa kehitetään restonomikoulutusta vastaamaan yhä paremmin muuttuvan työelämän tarpeita.

Monipuolinen poikkitieteellinen osaaminen ja innovatiivinen toiminta ovat asioita, jotka yhdistävät Laureaa ja Dietaa. Yhdessä Laurean kanssa Dieta on ottanut osaa erilaisiin tapahtumiin, kuten vuoden 2018 Resto-kilpailuihin.

Nenonen kehuukin uudenlaista osaamista, jota Laurean opiskelijat ovat tuoneet mukanaan:

- Tietojenkäsittelyn opiskelijat ovat esimerkiksi rakentaneet ja ohjelmoineet ständillemme robotin. Tänä vuonna restonomiopiskelijat tarjoavat tapahtumavieraille villiyrttidrinkkejä- ja herkkuja.
- Kaikista yhteistyökuvioista on jäänyt erittäin hyvä fiilis ja uskon, että yhteistyö tulee tulevaisuudessakin olemaan molemmin puolin hyödyllistä.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.