Siirry sisältöön

Coor Laurean avainkumppaniksi

Laurea on solminut avainkumppanisopimuksen kiinteistöpalvelutoimittaja Coorin kanssa.

Kuvassa kehitys- ja hankintajohtaja Anni Toikka sekä kehityspäällikkö Laura Pösö-Sievänen Coorilta yhdessä Laurean aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharjun, rehtori Jouni Kosken sekä korkeakouluyksikön johtajan Margit Lumian kanssa.

Laurea on solminut avainkumppanisopimuksen Coorin kanssa. Coor on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalvelutoimittajista.

Coor tarjoaa asiakkaalleen erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiö toimii kaikissa Pohjoismaissa. Coor ja Laurea ovat solmineet hiljattain avainkumppanuussopimuksen, joka mahdollistaa yhteistyön muun muassa opiskelijaprojekteissa ja kiinteistöpalvelualan kehittämisessä. 

-    Odotamme, että pääsemme keskustelemaan ja tekemään yhteistyötä Laurean opiskelijoiden kanssa ja saamaan uusia näkökulmia ja ideoita yritystoimintaamme. Meille on yrityksenä tärkeää myös ymmärtää tulevaisuuden työntekijöiden ajatus- ja arvomaailmaa, johon tämä avainkumppanuus antaa ainutlatuisen tilaisuuden, kertoo oppilaitosyhteistyön koordinoinnista vastaava Laurean alumni Laura Pösö-Sievänen, joka työskentelee Coorilla kehityspäällikkönä.

Coor ja Laurea ovat tehneet yhteistyötä opiskelijaprojekteissa jo aiemmin. Laurean opiskelijoita on osallistunut esimerkiksi yritysvierailuille, joissa on tutustuttu Coorin toimintaan Alberga Business Parkissa Espoossa.

-    Näiden kokemusten kautta tuntui luontevalta lähteä syventämään yhteistyötä. Me yrityksenä haluamme tarjota opiskelijoille työelämäkokemuksia harjoittelujen ja projektien kautta. Samalla toiveissamme olisi lisätä näkyvyyttä ja ymmärrystä kiinteistöpalvelualan monipuolisuudesta ja mahdollisuuksista ja sitä kautta tukea työllistymistä alalle.

Lue lisää Laurean avainkumppanuus-mallista.