Siirry sisältöön

Citrus Group ja Laurea avainkumppaneiksi

Citrus Group -konserni on Legal Techiin, Health Techiin ja SaaS-palveluihin erikoistunut asiantuntijatalo.

Laurea ja suomalainen Citrus Group -konserni ovat sopineet avainkumppanuusyhteistyöstä. Citrus Groupin ydintoiminta keskittyy kolmeen tytäryhtiöön: asiantuntija-, ohjelmistokehitys- ja -robotiikkapalveluihin erikoistunut Citrus Solutions Oy, hankinnan alan ammattilaisille palveluita ja työkaluja tarjoava Noventia Oy sekä lakiteknologiaan ja -asiointiin keskittynyt alustapalvelu Lawder Oy.

Konsernin palveluksessa työskentelee yhteensä noin viisikymmentä työntekijää. Citrus Groupin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. 

Ensimmäinen yhteinen projekti jo käynnissä

Citrus Group kuvailee itseään organisaationa kokeilunhaluiseksi ja asiantuntemukseensa uskovaksi. Yrityksen tavoitteena on rakentaa merkityksellisiä digitaalisia palveluita suomalaiseen arkeen, mutta samalla tähtäimessä ovat myös kansainväliset markkinat.

- Työntekijöillemme haluamme tarjota jatkuvan mahdollisuuden kehittyä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan, kuvailee toimitusjohtaja Markku Karas.

- Uskomme, että oikeassa paikassa oleva osaaminen ja into saa aikaan lyömättömiä lopputuloksia.

Laurean ja Citrus Groupin käytännön avainkumppanuusyhteistyö on käynnistynyt jo yhteisen opiskelijaprojektin myötä. Toimitusjohtaja Karas kertoo, että he odottavat innolla pääsevänsä tarjoamaan erilaisia haasteita ja kehitysprojekteja Laurean opiskelijoille.

- Uskomme, että saamme opiskelijoilta paljon innokkaita kehitysideoita ja hyviä huomioita, joilla parannamme palveluitamme, hän jatkaa.

Työmahdollisuuksia opiskelijoille ja valmistuneille

Yhteisten kehittämisprojektien lisäksi Citrus Group haluaa yhteistyön myötä myös tutustua tulevaisuuden osaajiin ja tarjota töitä niin opiskelujen ohessa kuin valmistumisen jälkeenkin. Konserni tarjoaa mahdollisuuksia monen eri alan osaajille ohjelmistokehityksestä hankinta- ja lakiosaamiseen. 

- Yhteistyö Laurean ja opiskelijoiden kanssa merkitsee meille sitä, että voimme olla mukana tarjoamassa mahdollisuuksia ja oppia tulevaa varten tulevaisuuden työkavereillemme, Karas tiivistää.

Lisätietoja: