Siirry sisältöön

Avoimen AMK:n polkuopintoihin ilmoittautuminen alkaa torstaina 1.8. klo 8

Tarjolla Laureassa on 210 polkuopiskelupaikkaa kevään yhteishaussa olleisiin koulutuksiin.

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea tarjoaa yhteensä 210 polkuopiskelupaikkaa AMK-koulutuksiin ja mahdollisuuden päästä haluamaasi tutkintokoulutukseen suoritettuasi 60 opintopisteen verran koulutuksen opintoja.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 1.8.2019 klo 8.00 ja päättyy 1.8. klo 23.59. Ilmoittautumisaikaa jatketaan tarvittaessa vapaiden paikkojen osalta. Opiskelupaikkoja on tarjolla kevään 2019 yhteishaussa olleisiin, suomenkielisiin AMK-koulutuksiin.

Polkuopinnot tarkoittavat avoimen AMK:n opintoja, jotka suoritetaan tutkintoon johtavan koulutuksen kanssa samoissa ryhmissä. Polkuopinnot (60 op) vastaavat käytännössä koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja.

Polkuopiskelijoille nimetään henkilökohtainen opettajatuutori ja heillä on oikeus samaan ohjaukseen kuin tutkinto-opiskelijoilla. Polkuopintojen suorittamisen jälkeen voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Laureaan erillishaun kautta. 

Polkuopinnot maksavat 400 euroa, joka on Laurean avoimen AMK:n vuosimaksu. Opiskelumaksu maksetaan opiskelupaikan vastaanoton yhteydessä erikseen ja linkki lähetetään vain opintoihin hyväksytyille.

Lue lisää polkuopinnoista ja valintahaastatteluiden ajankohdista AMK-polkuopinnot-sivulta.

Lisätietoja:

avoinamk@laurea.fi

Sari Kinnaslampi
suunnittelija, avoin AMK

Sari vastaa yleisesti avoimen AMK:n opintoihin ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin.