Siirry sisältöön

Avainkumppanuus käynnistyy Lammin Säästöpankin kanssa

Lammin Säästöpankki toivoo monipuolista yhteistyötä Laurean ja opiskelijoiden kanssa.

Lammin Säästöpankin ja Laurean edustajat tapasivat Hyvinkään kampuksella. Kuvassa Lammin Säästöpankin toimistusjohtaja Lauri Kalpala (3. vasemmalta), henkilöstöjohtaja Noora Vitikainen, liiketoimintajohtaja Anna-Maija Kuosmanen sekä talous- ja riskienhallintajohtaja Mico Pihlajinen.

Laurea ja Lammin Säästöpankki ovat käynnistäneet yhteistyön avainkumppaneina. Lammin Säästöpankki palvelee asiakkaitaan kuudella paikkakunnalla Kanta-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Lammin Säästöpankin tavoitteena on luoda hyvinvointia ja elinvoimaa talouden, ihmisten ja ympäristön hyväksi yhteistyössä kaupunkien, kuntien, oppilaitosten ja yritysten kanssa.    

– Tavoitteenamme meillä Lammin Säästöpankilla on kasvaa Uudellamaalla ja toivomme, että opiskelijat näkevät meidät sekä potentiaalisena työantajana että tärkeänä tekijänä yhteiskunnassa. Näemme, että Laurea on meille hyvä yhteistyökumppani Uudellamaalla, kuvailee henkilöstöjohtaja Noora Vitikainen Laurea-yhteistyön lähtökohtia. 

Lammin Säästöpankki toivoo Laurea-kumppanuudesta tiivistä ja monipuolista yhteistyötä, jossa he pääsevät tutuksi niin Laurean opiskelijoiden kuin henkilöstönkin kanssa. Yhteistyötä voidaan tehdä niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden, projektien, vierailijaluentojen kuin rekrytointitapahtumiin osallistumisen muodossa. Lammin Säästöpankki olikin mukana jo esimerkiksi tammi-helmikuussa Laureassa järjestetyssä UraFest-rekrytointitapahtumassa.  

– Odotamme Laurean kanssa pitkäaikaista yhteistyötä, josta on hyötyä niin opiskelijoille kuin pankillekin. Uskomme yhteistyön tuovan Laurean opiskelijoille hyviä oppimis- ja uramahdollisuuksia sekä Lammin Säästöpankille osaavia tulevaisuuden työntekijöitä, kertoo henkilöstöjohtaja Noora Vitikainen. 

Liiketalouden opiskelijoille Lammin Säästöpankki tarjoaa esimerkiksi työharjoittelumahdollisuuksia päivittäisasiointiin liittyvissä asiakaspalvelutehtävissä. Työharjoitteluiden tai ensimmäisten kesätöiden jälkeen tarjolla on myös opiskelujen ohessa tehtäviä projekti- ja tuntitöitä. Usein vastavalmistuneet aloittavat uransa päivittäisasiointiin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä, joiden myötä lähdetään rakentamaan kullekin sopivaa urapolkua. 

Lammin Säästöpankki on Great Place To Work -sertifioitu työpaikka, jolla on aito tahto kehittää työympäristöämme edelleen. Toiminnan keskiössä on asiakkaat ja paikallisuus.  

Haluamme olla avoin ja kehittyvä työnantaja, joka arvostaa jokaista työntekijäämme, Vitikainen jatkaa. 

Lue lisää avainkumppanuudesta Laurean kanssa 

Lisätietoja: