Siirry sisältöön

Avainkumppanimme Barona: Meille yhteistyö Laurean ja Laurean opiskelijoiden kanssa edustaa tulevaisuutta

Barona ja Laurea ovat solmineen avainkumppanuussopimuksen.

Laurean avainkumppani Baronasta on yli 20 vuoden aikana rakentunut henkilöstöpalveluyritysten markkinajohtaja ja on yksi Suomen 10:stä suurimmasta työnantajasta. Barona työllistää vuosittain 30 000 ihmistä.

Uusi avainkumppanimme uudistaa työelämää laaja-alaisilla

työvoiman ja yritysten kasvua tukevilla ratkaisuilla, joihin kuuluvat mm. asiantuntija- ja konsultointipalvelut, teknologiavetoiset kokonaisratkaisut sekä työelämään liittyvät, työllistämisen kaikki muodot kattavat palvelut.

 

Barona halusi lähteä mukaan avainkumppanuuteen, sillä kumppanuusmalli vakutti uudelta, innovatiiviselta ja työelämälähtöiseltä.

 

-Laurea ammattikorkeakoulu on mielestämme hyvin työelämälähtöinen, edelläkävijä ja joustava kumppani, joka sopii uuteen strategiaamme erinomaisesti.

 

Yhteistyö on jo alkanut ja sen toivotaan jatkuvan pitkään

 

Yhteistyöltä Barona toivoo aidosti pitkää ja vuorovaikutteista työtä, jolla pystytään takaamaan opiskelijoille mielenkiintoisia projekteja jo koulutus vaiheessa sekä kiinnostavia työpaikkoja.

-Meille on erityisen tärkeää kuulla mitä nuoret odottavat tulevalta työelämältä ja elämältä ylipäätään. Onhan tavoitteemme olla yksilön pitkäaikainen ja aktiivinen, läpi elämän mukana kulkeva kumppani.

Konkreettinen yhteistyö Laurean ja Barona välillä on alkanut jo keväällä 2022 service design projektien kanssa, jossa toisessa toteutetaan palvelumuotoilua Baronalle ja toisessa Baronalle sekä Baronan asiakasyritykselle.

 

-Olemme myös osallistuneet virtuaalimessuille, tutustuneet eri alojen opettajiin sekä ohjanneet opinnäytetöitä.