Siirry sisältöön

28. kansainvälinen eHealth2023 telelääketieteen konferenssi Laureassa - ilmoittautuminen päättyy 8.9.

Suomen Telelääketiede ja eHealth seura järjestää yhteistyössä Laurean kanssa konferenssin, jonka tavoitteena on koota toimijat aiheen ääreltä yhteen.

Suomen Telelääketiede ja eHealth seura järjestää 12.-13.10.2023 yhteistyössä Laurean kanssa Tikkurilan kampuksella konferenssin, jonka tavoitteena on koota toimijat aiheen ääreltä yhteen. Konferenssissa käsitellään erilaisia teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä sekä ratkaisuista. Digitaalisten palveluiden tarjonnan laajetessa tarvitaan ihmislähtöistä tutkimustietoa ja kehittämisnäkökulmia, joita voidaan hyödyntää palveluiden suunnittelussa, kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Konferenssi sisältää englanninkielisen ja suomenkielisen rinnakkaisohjelman. Se on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Tapahtumassa järjestettävät työpajat tarjoavat näköalapaikan uusien ratkaisujen käytännön soveltamisesta terveydenhuoltoon ja ihmisten arkeen. Kohtauspaikkana tapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. 

Ilmoittautuminen konferenssiin päättyy 8.9.2023. 

Lisätietoja tapahtumasta, ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät tapahtumasivulta

Lisätietoja: