Siirry sisältöön

Työpaja: Pk-yrityksen vihreä siirtymä: haasteet ja mahdollisuudet

Mitä vihreä siirtymä tarkoittaa yrityksesi toiminnalle? Mitä mahdollisuuksia siitä voisi löytyä? Tervetuloa pk-yrityksille suunnattuun työpajan, jossa pääset perehtymään vihreän siirtymän haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Aika: to 14.9.2023 klo 9-12 (ilmoittaudu mukaan 7.9.2023 mennessä)

Paikka: Laurea Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, Espoo)
Työpaja järjestetään lähitapaamisena (ei etäosallistumismahdollisuutta)

Työpajan jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä verkostoitumislounaalle klo 12-13. Työpaja ja lounas ovat osallistujille maksuttomia.

Työpajassa

  • tunnistat vihreän siirtymän haasteita ja mahdollisuuksia sekä niiden vaikutuksia oman yrityksesi liiketoimintaan
  • tutustut työkaluihin, joiden avulla voit kohdentaa huomiosi oman yrityksesi siirtymän kannalta olennaisiin kysymyksiin ja etsiä niihin ratkaisuja
  • jaat ja saat inspiraatiota, tietoa ja kokemuksia

Lähtiessäsi työpajasta sinulla on työvälineitä työskentelyn jatkamiseksi omassa yrityksessäsi.

Kenelle?

 

Työpaja on suunnattu pk-yrityksille. Suosittelemme, että yrityksestä osallistuu vähintään kaksi henkilöä, jotta keskustelua ja yhteistä ajattelua on helpompi jatkaa työpajan jälkeenkin. Yksinkin olet toki tervetullut!

 

Alustava ohjelma

8.30 – 9.00     Ilmoittautuminen ja aamukahvi                 

9.00 – 11.45   Työpaja

12.00 – 13.00 Verkostoitumislounas

Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet viimeistään viikkoa ennen työpajaa.

Laurea toteuttaa työpajan osana Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) ja WeCircle-hankkeita.

Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hanke on yhdeksän eteläsuomalaisen ammattikorkeakoulun yhteishanke. Hankkeessa tuotetaan yrityksille mielenkiintoisia mikro-opintokokonaisuuksia sekä järjestetään erilaisia tilaisuuksia, jotka tukevat yritysten vihreää siirtymää, muutoskyvykkyyttä ja digitalisaatiota. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

WeCircle - kestävää kasvua kiertotaloudesta -hankkeen tavoitteena on edistää Porvoon talousalueella ja lähiseuduilla toimivien teollisten ja teollisuutta palvelevien pk-yritysten kiertotalouteen siirtymistä sekä lisätä yritysten osaamista ja kyvykkyyttä kiertotalouteen ja vihreään siirtymään liittyen. Hankkeen toteuttajina toimivat Posintra Oy ja Laurea. Päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

 

Ilmoittaudu tapahtumaan