Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä
Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla.
Ilmoittaudu tapahtumaanMission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.
Tervetuloa!
Aika: 4.4.2022 klo 15.30-18.00
Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai striimaus verkossa
Tilaisuus on maksuton
Alustava aikataulu:
- 15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
- 15.30 Ohjelma alkaa
- Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
- Inspiraationa vastuullisuus: Linnea Vihonen, chef+food designer
- Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
- Verkostoitumista
- Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, KesproVastuulliset juomavalinnat, minipaneeli: Joonas Vainio, Anikó Lehtinen & Tomi Hiltunen
- Mission Positive Handprint esittäytyy
- Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
- 18.00 Tilaisuus päättyy
Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen
Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: anne.turunen@laurea.fi
Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Asiantuntija
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh +358988687351
Tulevat tapahtumat
17.12.2024 klo 13.00–16.00, Virtuaalinen (teams)
Projektiseminaari Hyvinkäällä
Tervetuloa Laurean Projektiseminaariin Hyvinkäälle 17.12.2024!28.1. - 30.1.2025
UraFest 2025 -rekrytointitapahtuma
Tervetuloa Laurean UraFest 2024 -rekrytointitapahtumaan! Mukana Laurean kaikki koulutusalat.