Siirry sisältöön

Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä

Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. 

Ilmoittaudu tapahtumaan
Kuvituskuva

Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Tervetuloa!

Aika: 4.4.2022 klo 15.30-18.00

Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai striimaus verkossa

Tilaisuus on maksuton

 

Alustava aikataulu:

  • 15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
  • 15.30 Ohjelma alkaa
  • Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
  • Inspiraationa vastuullisuus: Linnea Vihonen, chef+food designer
  • Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
  • Verkostoitumista
  • Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, KesproVastuulliset juomavalinnat, minipaneeli: Joonas Vainio, Anikó Lehtinen & Tomi Hiltunen
  • Mission Positive Handprint esittäytyy
  • Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
  • 18.00 Tilaisuus päättyy

 

Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen

Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: anne.turunen@laurea.fi

Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille. 

Tietosuojaseloste 

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan