Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat ravintola- ja ruokapalveluiden hävikki, energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tule kehittämään ravintola-alaa ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola- tai ruokapalvelualan yrittäjä, alan asiantuntija, asiakas tai opiskelija, tai esimerkiksi edustat kestävän kehityksen tai vastuullisuuden toimintaa järjestöissä, organisaatioissa tai yrityksessä. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!

Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus, pe 24.4. klo 9-12 webinaari

Tämän työpajan tavoitteena on lisätä ymmärrystä ravintoloiden energiatehokkuudesta. Yhteiskehittämisen keinoin ideoimme miten energiatehokkuutta pystyttäisi lisätä ravintoloissa sekä kuinka ympäristöystävällisemmistä valinnoista voitaisi viestiä paremmin myös kuluttajille. Työpajan aihetta alustava asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu työpajaan osoitteessa https://www.lyyti.in/energiatehokkuus2

Linkki webinaariin osallistujille toimitetaan myöhemmin. Huhtikuulle suunnitellut Ravintolan- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 & 2 työpajat tullaan siirtämään pidettäviksi kesäkuun puolella. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää. 

Lue lisää hankkeesta:

www.facebook.com/missionzerofoodprint/
www.laurea.fi/hankkeet/m/mission-zero-foodprint/
forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-mittareita-hiilineutraaleihin-ravintola-ja-ruokapalveluihin

 

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan