Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat ravintola- ja ruokapalveluiden hävikki, energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tule kehittämään ravintola-alaa ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola- tai ruokapalvelualan yrittäjä, alan asiantuntija, asiakas tai opiskelija, tai esimerkiksi edustat kestävän kehityksen tai vastuullisuuden toimintaa järjestöissä, organisaatioissa tai yrityksessä. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!

Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus, to 19.3 klo 9-12 Laurea-ammattikorkeakoulu, Tikkurilan kampus, tila B505-506

Tämän työpajan tavoitteena on lisätä ymmärrystä ravintoloiden energiatehokkuudesta. Yhteiskehittämisen keinoin ideoimme miten energiatehokkuutta pystyttäisi lisätä ravintoloissa sekä kuinka ympäristöystävällisemmistä valinnoista voitaisi viestiä paremmin myös kuluttajille. Työpajan aihetta alustava asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu työpajaan 12.3. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/energiatehokkuus2

Lue lisää hankkeesta:

www.facebook.com/missionzerofoodprint/
www.laurea.fi/hankkeet/m/mission-zero-foodprint/
forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-mittareita-hiilineutraaleihin-ravintola-ja-ruokapalveluihin

 

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tulevat tapahtumat

Mission Zero Foodprint -työpaja: hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: hävikki ravintola- ja ruokapalveluissa

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Hyvinvoivana ihmisenä turvallisessa yhteisössä -työpaja

Pääkaupunkiseudun kolme ammattikorkeakoulua (3AMK) Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia kutsuvat kumppanit ja sidosryhmät rakentamaan hyvinvoivia sekä turvallisia yhteisöjä Suomeen ja maailmalle.

Ke 11.3. klo 12-16

Uraseurantakyselyn tulosten julkistamisseminaari

ARENE ja AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke kutsuvat Sinut Tietoa ja taitoa työelämään ja työelämästä -seminaariin.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Valtakunnalliset suuronnettomuuspäivät

Valtakunnalllisten suuronnettomuuspäivien teemana on tänä vuonna "Varautumisesta - valmiuteen".

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

Seminaari SORA-lainsäädännön täytäntöönpanosta oppilaitoksissa ja korkeakouluissa

SORA-lainsäädännön täytäntöönpano oppilaitoksissa ja korkeakouluissa –seminaari järjestetään keväällä 5.5.2020 Laurean Tikkurilan kampuksella!

17.5.2020 klo 12-16

Vankimessut 2020

Vankimessut -tapahtuma on tarkoitettu vangeille, yhdyskuntaseuraamusta suorittaville sekä heidän perheenjäsenille ja omaisille.