Mission Zero Foodprint -työpaja: ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.
Ilmoittaudu tapahtumaanMission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat ravintola- ja ruokapalveluiden hävikki, energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.
Tule kehittämään ravintola-alaa ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!
Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola- tai ruokapalvelualan yrittäjä, alan asiantuntija, asiakas tai opiskelija, tai esimerkiksi edustat kestävän kehityksen tai vastuullisuuden toimintaa järjestöissä, organisaatioissa tai yrityksessä. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!
Ravintoloiden ja ruokapalveluiden energiatehokkuus, webinaari 21.4 klo 13-16
Tämän työpajan tavoitteena on lisätä ymmärrystä ravintoloiden energiatehokkuudesta. Yhteiskehittämisen keinoin ideoimme miten energiatehokkuutta pystyttäisi lisätä ravintoloissa sekä kuinka ympäristöystävällisemmistä valinnoista voitaisi viestiä paremmin myös kuluttajille. Työpajan aihetta alustava asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin.
Ilmoittaudu työpajaan osoitteessa https://www.lyyti.in/energiatehokkuus1
Samansisältöinen työpaja järjestetään myös to 24.4. klo 9-12 webinaarina. Ilmoittaudu työpajaan osoitteessa https://www.lyyti.in/energiatehokkuus2
Linkki webinaariin toimitetaan osallistujille myöhemmin. Huhtikuulle suunnitellut Ravintolan- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 & 2 työpajat tullaan siirtämään pidettäviksi kesäkuun puolella. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.
Lue lisää hankkeesta:
www.facebook.com/missionzerofoodprint/
www.laurea.fi/hankkeet/m/mission-zero-foodprint/
forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-mittareita-hiilineutraaleihin-ravintola-ja-ruokapalveluihin
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Asiantuntija
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh +358988687351
Tulevat tapahtumat
17.12.2024 klo 13.00–16.00, Virtuaalinen (teams)
Projektiseminaari Hyvinkäällä
Tervetuloa Laurean Projektiseminaariin Hyvinkäälle 17.12.2024!28.1. - 30.1.2025
UraFest 2025 -rekrytointitapahtuma
Tervetuloa Laurean UraFest 2024 -rekrytointitapahtumaan! Mukana Laurean kaikki koulutusalat.