Siirry sisältöön

Mission Zero Foodprint -webinaari: ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraaliutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Kevään 2020 aikana järjestetään sarja työpajoja, joissa teemoina ovat ravintola- ja ruokapalveluiden hävikki, energiatehokkuus ja toiminnan hiilijalanjälki. Jokaisesta teemasta järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tule kehittämään ravintola-alaa ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!

Työpajat ovat avoimia kaikille olet sitten ravintola- tai ruokapalvelualan yrittäjä, alan asiantuntija, asiakas tai opiskelija, tai esimerkiksi edustat kestävän kehityksen tai vastuullisuuden toimintaa järjestöissä, organisaatioissa tai yrityksessä. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä!

Järjestämme torstaina 4.6.2020 kello 9 – 10.00 webinaarin, johon voit ilmoittautua Forum Virium Helsingin verkkosivuilla.

Hei ravintoloitsija tai digitaalisten ratkaisujen tarjoaja! Tervetuloa Mission Zero Foodprint -hankkeen järjestämään webinaariin kuulemaan, miten hiilineutraaliustavoitteet näkyvät myös ravintola-alalla. Webinaarissa esittelemme kevään työpajoissa esille nousseita ideoita ja tarpeita ravintola-alalta ja asiantuntijaverkostoilta. Kerromme myös syyskuussa avautuvasta kokeiluhausta digitaalisille ratkaisuille, joilla hävikkiä, energiatehokkuutta ja toiminnan hiilijalanjälkeä voidaan mitata.

Ohjelma: 

9:00 Tervetuloa!
Mission Zero Foodprint: Missä mennään? Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki

Kevään työpajat: Mitä opittiin? Anne Turunen, Laurea ammattikorkeakoulu 

Miten oppeja hyödynnetään digitaalisten ratkaisujen kokeiluhaussa? Forum Virium Helsinki

Asiantuntijavieras, Kirsi Silvennoinen, Luonnonvarakeskus 

6AIKA: Carbon Neutral Tourism -hanke esittäytyy, Jonna Pitkänen, Helsingin kaupunki 

Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille lähempänä  ajankohtaa.

Lue lisää hankkeesta:

www.facebook.com/missionzerofoodprint/
www.laurea.fi/hankkeet/m/mission-zero-foodprint/
forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-mittareita-hiilineutraaleihin-ravintola-ja-ruokapalveluihin

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan