Siirry sisältöön

Tuutorit uusien opiskelijoiden tukena

Haku ensi lukuvuoden tuutoriksi on käynnissä Laureassa maaliskuun loppuun.

Uutinen 23.3.2018

Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko valvoo kaikkien Laurean opiskelijoiden etuja; koulutuksen laatua ja opiskeluhyvinvointia. Sen lisäksi Laureamko tarjoaa monia palveluja, kuten tuutorointia, tapahtumia ja liikuntapalveluja. Laureamkon toimijoita ovat muun muassa hallitus ja joka kampuksella toimiva kampustiimi.

Uusien opiskelijoiden ensimmäinen kontakti opiskeluihin ja opiskelijaelämään ovat tuutorit. He ovat ensimmäisenä vastassa orientaatiopäivinä pinkeissä paidoissaan ja auttavat fukseja kaikissa ongelmissa – oli se sitten järjestelmien käyttö tai opiskelijahaalareiden osto kampustoimistolta. Tuutorit ovat myös mukana Fuksiaisissa sekä muissa Laureamkon tapahtumissa. He ovat juuri sinua varten!

Tuutoroinnissa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin – niin toisiin tuutoreihin muilta aloilta kuin uusiin opiskelijoihinkin. Tuutorointiin kuuluu opintojakso sekä itse tuutorointi ja toiminnasta saa opintopisteitä. Tuutorina ollessa on mahdollisuus olla muun muassa vastuutuutorina, liikuntatuutorina sekä mukana erilaisissa Laurean työryhmissä. Tapahtumien, kuten varjofuksiaisten, järjestämisessä mukana oleminen kuuluu myös tuutoreiden tehtäviin. Laureamko ja Laurea ovat tuutoreiden tukena koko matkan ajan.

Vaihto-opiskelijoiden tuutorit pääsevät ohjaamaan Laureaan tulevia opiskelijoita muista maista. Tuutorit auttavat vaihtareiden saapumisessa, orientaatiossa ja yleisesti kulttuuriin tutustumisessa. Se on hieno tilaisuus kansainvälistyä ja saada uusia kavereita ympäri maailmaa!

Tuutoroinnissa pääsee näkemään monenlaista. Vaihtareiden haku kentältä, Fuksiaisissa ryhmän ohjaaminen rastilta toiselle ja iloitseminen fuksien hallitessa lukuvuosi-ilmoittautumisen ovat ainutlaatuisia hetkiä, joita ei pääse kokemaan ilman tuutorointiin mukaan lähtöä!

Tuutorihaku on käynnissä maaliskuun ajan – hae sinäkin ja kerro kavereillesi!

Lue lisää tuutorihausta Laureamkon verkkosivuilta.