Siirry sisältöön

Maaliskuun laurealainen Nora Hänninen: ”Liiketoiminta on tiimityöskentelyä”

Tapahtumapäällikkönä Laurea Eventissä työskentelevä Nora Hänninen valittiin maaliskuussa Liiketoiminnan edistäjä- tunnustuksen saajaksi.

- Parasta työssäni ovat ehdottomasti ihmiset: meillä Laureassa on huima määrä eri alojen asiantuntijoita, joiden kanssa on ilo saada työskennellä - liiketoiminta on tiimityöskentelyä. Lisäksi saamme työskennellä myös Laurean ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa, ja siinä taas oma osaaminen kehittyy.

Näin kuvailee Laurea Events -tapahtumatiimiä vetävä tapahtumapäällikkö Nora Hänninen työnsä parhaita puolia. Laurean 30-vuotisjuhlan kunniaksi henkilöstön jäseniä palkitaan kuukausittain eri teemojen mukaisesti, ja Nora palkittiin maaliskuussa Liiketoiminnan edistäjä -tunnustuksella. Noran tiimi vastaa erilaisista tilaisuuksista sekä koulutuksista Laureassa.

- Työ on projektiluontoista. Käytännössä työskentelemme tapahtuma- ja liiketoimintaprosessien parissa aina suunnittelusta ja markkinoinnista toteutukseen sekä loppuraportointiin ja kehittämiseen asti. Työssä korostuu asiakaskokemus sekä laadukas yhdessä tekeminen, Nora kertoo.

Onnistunut asiakaskokemus palkitsee

Laurea Events tapahtumatiimi vastaa Laurean tasoisista henkilöstö- ja sidosryhmätilaisuuksista, tapahtumaliiketoiminnan osalta asiakkaiden tilaisuuksista sekä liiketoimintana toteutettavista koulutuksista Espoon yksikön osalta.

- Ihanaa tässä työssä on se, että näkee toteutuksen alusta loppuun kaikkine vaiheineen.

Projektiluontoinen työ on Nora Hännisen mielestä antoisaa, sillä tilaisuudet, kohderyhmät ja tavoitteet vaihtuvat. Onnistuneen kokonaisuuden aikaansaaminen ja tavoitteiden saavuttaminen projektin lopuksi on aina yhtä hieno hetki.

- Suurimmat onnistumiset tulevat loppuun saatetuista tapahtumista ja koulutuksista, joissa tiimi kehittyy ja asiakaskokemus on onnistunut, Nora kertoo.
- Toisaalta onnistumisen tunteita tulee myös saamistamme palautteista, että joku on koulutuksemme turvin päässyt vaihtamaan alaa tai ylenemään organisaatiossa, hän lisää.

”Laurealaisuus on yhdessä tekemistä”

Liiketoiminnan edistäjä -tunnustuksen saaja valikoitui henkilöstön ehdotusten perusteella. Ehdotuksissa kerrottiin, että Nora Hänninen innostaa omalla toiminnallaan myös kollegoita haastamaan totuttuja toimintamalleja. Nora itsekin kokee osaamisen kehittämisen olevan Laureassa keskiössä:

- Laurealaisuus on yhdessä tekemistä ja toisaalta kehittymistä ja kehittämistä. Huolimatta siitä, että työskentelemme Laureassa eri yksiköissä eri tavoitteiden parissa, teemme töitä yhteisen hyvän eteen. Osaamisen kehittäminen Laureassa sekä vastaavasti ulkopuolisten osaajien, asiakkaiden ja opiskelijoiden kehittymisen mahdollistaminen on meillä tärkeää - se on minun mielestäni sitä ”laurealaisuutta”.

 Helmikuussa palkittu Timanttinen opettajatuutori Eeva Haikonen halusi kysyä seuraavalta tunnustuksen saajalta, mitä hän odottaa eniten normaaliin arkeen ja kampukselle paluusta.

- Tapahtuma- ja koulutusalan ammattilaisena odotan normaalista arjesta eniten kohtaamisia. Emme tosin tiedä, mitä normaali arki jatkossa on. Siksi meidän täytyy miettiä tapoja, joilla toteuttaa toimintaamme tässä tilanteessa, Nora pohtii.
- Minulle brändi on tärkeässä osassa työssäni, sillä koulutukset ja tilaisuudet ilmentävät brändiämme ja arvojamme. Seuraavalta onnistujalta haluaisinkin kysyä, miten Laurean arvot näkyvät työssäsi?

Laurean 30-vuotis juhlavuonna henkilöstön jäseniä palkitaan kuukausittain. Juttusarja jatkuu huhtikuussa Opetus- ja TKI-integraation edistäjän haastattelulla.

Katso Noran haastattelu videolta:

Liiketoiminnan edistäjä Nora Hänninen