Siirry sisältöön

Esteettömyys Porvoon kampuksella

Saapumisohjeet 

Porvoon kampuksen esteetön parkkiruutu on parkkipaikan perällä rakennuksen sisäpihalla. Parkkipaikalle on kulku autolla Taidetehtaankadun puolelta. Parkkipaikalta pääsisäänkäynnille kuljetaan ulkokautta Taidetehtaankadun kevyen liikenteen väylää pitkin. Saattoliikenteen on mahdollista pysähtyä pääsisäänkäynnin edessä olevalla aukiolla. 

Pääsisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Taidetehtaankatu 1, Porvoo. Porvoon kampuksella on useampi esteetön parkkiruutu. Pääsisäänkäynnin edessä olevalla aukiolla on kaksi esteetöntä parkkiruutua, joista on lyhyt matka pääsisäänkäynnille. 

Pääsisäänkäynnin parkkiruuduille, sekä sisäpihan parkkipaikalle on kulku autolla Taidetehtaankadun puolelta. Parkkipaikalta pääsisäänkäynnille kuljetaan ulkokautta Taidetehtaankadun kevyen liikenteen väylää pitkin. Saattoliikenteen on mahdollista pysähtyä pääsisäänkäynnin edessä olevalla aukiolla.

Pääsisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Taidetehtaankatu 1, Porvoo. 

Tiedot sisäänkäynnistä 

Esteetön sisäänkäynti tapahtuu pääovista osoitteessa Taidetehtaankatu 1, Porvoo. Sisäänkäynnin edusta ja tuulikaapin lattia ovat tasaisia ja kynnyksettömiä. Sisäänkäynnin ja tuulikaapin ovissa on sähköinen avausmekanismi

Sisätilat 

Porvoon kampuksen infopiste sijaitsee heti pääsisäänkäynnin jälkeen aulassa vasemmalla. Porvoon kampus on liikkumisympäristön näkökulmasta esteetön. Kaikkiin tiloihin on esteetön kulku. Kampukselta löytyy hissi pääsisäänkäynniltä katsottuna oikealta puolelta. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin. 

Esteetön wc 

Jokaisessa kampuskäytössä olevassa kerroksessa on esteetön wc-tila. 1. kerroksen esteetön wc sijaitsee vastapäätä luokkatilaa 1421. 2. kerroksen esteetön wc sijaitsee vastapäätä luokkatilaa 2423. 3. kerroksen esteetön wc sijaitsee vastapäätä luokkatiloja 3422 ja 3423. 

Katso kuvia Porvoon kampuksen esteettömistä tiloista 

Lisätietoja 

Aulapalvelu 040 488 7444 tai
opintotoimisto (09) 8868 7600
porvooinfo@haaga-helia.fi