Siirry sisältöön

Opiskelijan verkkopalvelut

Tutustu opiskelijan keskeisiin verkkopalveluihin!

Opiskelijat tutkivat kurssimateriaalia tabletilta.

Kaikkiin opiskelijan verkkopalveluihin kirjaudutaan Laurean käyttäjätunnuksilla.

LINK Opiskelijaintra

LINK -opiskelijaintra.

LINK Opiskelijaintrasta löytyvät esimerkiksi dokumenttipohjat, harjoittelu- ja työpaikat, tietoa opintojen ohjauksesta sekä ohjeet opinnäytetyöhön, opiskelijavaihtoon tai valmistumiseen. LINKistä löydät myös pikalinkit kaikkiin Laurean opiskelijoiden tarvitsemiin järjestelmiin. LINK opiskelijaintra (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla)

Pakki

Pakki on opiskelijan sähköinen työpöytä opintojen suunnitteluun ja hallintaan. Pakissa voit mm. tehdä henkilökohtaisen opintosuunnitelman, ilmoittautua opinnoille ja tarkastella suoritettuja opintoja ja niiden arvosanoja. Pakki (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla).

Tuudo

Tuudo on mobiilisovellus, joka kokoaa Laurean opiskelijoiden useimmin tarvitsemat palvelut yhteen käyttöliittymään. Tuudossa ovat:

  • Omat opintosuoritukset
  • Automaattisesti muodostuva lukujärjestys
  • Laurean uutiset ja tapahtumat
  • Kampusalueen kartta ja sisätilanavigointi
  • Kampusravintoloiden ruokalistat
  • Työ- ja harjoittelupaikat
  • Julkisen liikenteen aikataulut

Tuudossa on myös aakkosellinen palvelukatalogi. Tuudo ei korvaa kaikkia Laurean selainpohjaisia palveluita, eikä sen käyttäminen ole opiskelijalle pakollista.

Tuudo toimii Android- ja iOS-laitteilla. Voit ladata Tuudon Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta. Tuudoon kirjaudutaan Laurean käyttäjätunnuksilla.

Canvas

Canvas on digitaalinen oppimisalusta, jota käytetään kaikissa Laurean koulutuksissa. Uusilla opiskelijoilla on Canvasissa valmiina verkko-orientaatio, jota he pääsevät suorittamaan heti Laurean käyttäjätunnukset luotuaan. Canvas (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla).

​Canvasia on miellyttävä ja nopea käyttää myös kännykällä. Lataa puhelimeen/mobiililaitteeseen Canvasin oma applikaatio (etsi Laurea UAS ja kirjaudu Laurean käyttäjätunnuksilla). 

Opiskelijoiden sähköposti

Opiskelijoiden sähköposti (kirjautuminen käyttäjätunnuksilla). Sähköpostiin, kalenteriin ja muihin Office 365 -verkkopalveluihin, kuten Onedriveen, Word ja Powerpoint onlineen pääset myös opiskelijaintra LINKin kautta.