Siirry sisältöön

Spinno - Kasvuyritysten kehityskumppani

Spinnon tavoitteena on synnyttää uusia kasvuyrityksiä. Spinno tarjoaa yrityshautomopalveluita kehitysohjelmien muodossa alkuvaiheen (0-3 vuotta toimineille), kasvuhakuisille osaamispohjaisille yrityksille ja hankkeille.

  • Toteutusaika:1.5.2011 - 31.12.2013
  • Rahoittaja:ESR 2007-2013
  • Tutkimusalue:
  • Projektityyppi:Muu kansallinen

Hanke edistää uusien kasvuyritysten syntyä. Hankkeella tuotettavien kehitysohjelmien asiakkaina ovat alkuvaiheen (0-3 vuotta toimineet) kasvuhakuiset osaamispohjaiset yritykset ja niissä toimivat henkilöt sekä näiden yritysten perustamista harkitsevat henkilöt tai tiimit. Hankkeen toimenpiteitä ovat uusien liikeideoiden arviointi ja lupaavimpien yritysten valinta kehitysohjelmiin sekä alkavien kasvuyritysten kehittäminen kokonaisvaltaisena prosessina.

Hankkeen kehitysohjelmien piiriin hyväksytään hankkeen aikana noin 120 lupaavaa tiimiä tai nuorta kasvuyritystä. Hyväksytyt yritykset/tiimit saavat nimetyn yrityskehitysasiantuntijan, joka yhdessä yrityksen kanssa valitsee yrityksen kehitystarpeita vastaavan ohjelman ja tekee kehittämissuunnitelman. Osallistuvien yrittäjien liiketoiminta- ja yrittäjävalmiudet, rahoitusmahdollisuudet sekä verkostoitumistaidot että verkostot kasvavat luoden hyvän pohjan yritysten kasvulle ja kansainvälistymiselle. Toimenpiteiden kautta hanke vaikuttaa uusien työpaikkojen syntymiseen.