Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Safetumin kanssa

Safetum yrityksenä

Jo yli 12 000 kiinteistöä Suomessa on luottanut palo- ja pelastusturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen Safetumin käsiin.

Safetumin asiantuntijoiden tehtävä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa lakisääteisten vaatimuksien noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toiminnan keskiössä.

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurean ja Safetumin yhteistyö on päässyt vauhtiin muun muassa opinnäytetöiden ja työharjoitteluiden muodossa. Safetumin edustajat ovat myös vierailleet esittelemässä yritystä Laureassa sekä osallistuneet Laurean rekrytapahtumaan.

 

Vuonna 2012 perustettu Safetum on kiinteistöjen ja paloturvallisuuden uusi standardi sekä alan johtava toimija Suomessa. Valtakunnallisesti toimivan yrityksen liiketoiminta jakautuu asiantuntijapalveluihin, teknisiin palveluihin sekä digitaalisiin palveluihin. 

- Tehtävämme on edistää kiinteistöjen paloturvallisuutta ja varautumista. Tunnistamme riskejä, koulutamme ja viestimme turvallisuudesta sekä huollamme paloturvallisuuslaitteita ja väestösuojatiloja, kertoo Safetumin toimitusjohtaja Teemu Kajava.

Avainkumppanuus yhteistyön myötä Safetum haluaa olla mukana kehittämässä turvallisuusalan koulutusta ja varmistamassa, että Laurean koulutus vastaa mahdollisimman hyvin työelämän tarpeisiin. 

- Me Safetumilla olemme pienellä toimialallamme johtava toimija Suomessa ja toisaalta Laurea on koulutuspuolella johtava toimija. Työantajana haluammekin tuoda näkemystä toimialasta, jotta voimme osallistua Laureassa koulutuksen kehittämiseen, toimitusjohtaja Teemu Kajava kuvailee. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: