Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Rettan kanssa

Retta tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. 

Retta-konserniin kuuluvat Suomessa Retta Isännöinti, Retta Management ja Huoneistokeskus.

Yhteistyö Laurean kanssa

Retta on toteuttanut useita projekteja yhteistyössä Laurean opiskelijoiden kanssa. 

Avainkumppanimme Retta

Retta (aiemmin Realia Group) on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Retta tuottaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. Retta -konserniin kuuluvat Suomessa Retta Isännöinti, Retta Management ja Huoneistokeskus. Ruotsin liiketoiminnoista vastaa Retta Sverige.

Konsernin palveluksessa Suomessa ja Ruotsissa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa. Retta tarjoaa myös harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille.

Kiinteistöalan työllisyysnäkymät ovat hyvät ja työllisyyttä pitää yllä palvelujen jatkuva tarve. Isännöitsijöitä, kiinteistöpäälliköitä, teknisiä asiantuntijoita ja muita alan ammattilaisia tarvitaan siis jatkossakin. Uusia työntekijöitä tarvitaan myös, koska alalla on käynnissä sukupolvenvaihdos.

- Laurea valikoitui kumppaniksemme erityisesti siksi, koska Laurea on vahva taloushallinnon ja palvelumuotoilun saralla. Meillä työskentelee jo ison tilitoimiston verran taloushallinnon ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä, kertoo Rettan HR-asiantuntija Hanna Kanto.

- Panostamamme myös asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon ja aktiivisen palvelukulttuurin kehittämiseen. Erityisesti näissä osa-alueissa näemme yhteistyömahdollisuuksia Laurean kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: