Siirry sisältöön

Avainkumppanuus MaiMed Oy:n kanssa

MaiMed Henkilöstöpalvelut yrityksenä

Maimed Oy on erikoistunut kuljetus- ja logistiikka-alalle. Yrityksen ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. MaiMed tarjoaa henkilöstöratkaisuja yrityksen kasvuun, toiminnan optimointiin, rakenteiden muutoshallintaan sekä sopeuttamiseen.

Yhteistyö Laurean kanssa

Maimedin yhteistyö Laurean kanssa käynnistyi projektista, jossa opiskelijat toteuttivat sosiaalisen median markkinointikampanjan.

Avainkumppanimme MaiMed

Maimed Oy on valtakunnallisesti palveleva, vuonna 2017 perustettu yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää. 

Maimed on keskittynyt erityisesti logistiikan, maanrakentamisen, rakentamisen sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota tulevaisuudenkestäviä henkilöstöratkaisuja asiakasyritystensä kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa.

- Maimed on ketterä, nuorekas ja monipuolinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme käytännössä aina palveluvalmiina asiakkaillemme ja työntekijöillemme, kuvailee Maimed Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kovalainen

Yhteistyö Laurean kanssa sai alkunsa onnistuneesta projektista, jossa Laurean opiskelijat toteuttivat Maimedille sosiaalisen median markkinointikampanjan. 

- Olimme tähän some-projektiin todella tyytyväisiä ja tulevalta yhteistyöltä Laurean kanssa odotamme uusia, antoisia projekteja, Kristiina Kovalainen kuvailee.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: