Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Lumonin kanssa

Lumon yrityksenä

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Lulmon on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1978.

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurean ja Lumonin yhteistyö on käynnitynyt mm. opintojaksoprojektien sekä harjoitteluiden muodossa. 

Lumon-konsernilla on toimintaa yli 20 maassa. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Ranska, Sveitsi, Kanada ja Yhdysvallat.

Yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 1978 Outokummussa. Tänä päivänä yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa, Kempeleessä ja Kanadassa. 

- Meillä Lumonilla on pitkä historia oppilaitosyhteistyöstä erityisesti Kouvolan seudulla, jossa sijaitsevat pääkonttorimme sekä tuotantolaitoksemme. Seuraavaksi suurin toimipisteemme on Vantaalla, joten lähdimmekin etsimään pk-seudulta monipuolista ammattikorkeakoulua, jonka kanssa voisimme luoda pitkäaikaisen yhteistyön ja lähteä kehittymään yhdessä, kuvailee Laurea-yhteistyön lähtökohtia HRD Specialist Kaisa Gröhn Lumonilta.

Yhteistyön kautta Lumon haluaa tarjota Laurean opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia opiskelun tueksi sekä tulevaisuuden työuralle. Lumonilta löytyy osaamista eri aloilta, kuten kehitystyöstä, HR:stä, myynnistä, markkinoinnista, turvallisuudesta ja talouspuolen tehtävistä, ja tätä osaamista he mielellään jakavat opiskelijoille. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: