Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Kolsterin kanssa

Kolster yrityksenä

Kolster perustettiin 1874 ja se on yksi Euroopan johtavista ja vanhimmista IPR-alan yrityksistä. Kolster tarjoaa asiakkailleen kaikki IPR- ja lakipalvelut keksintöjen, muotoilun ja brändien suojaamiseksi, puolustamiseksi ja kaupalliseksi hyödytämiseksi kaikkialla maailmassa.

Kolsterin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

Esittelyvideo Kolster

Kolster on perustettu vuonna 1874 ja perheyritys on toiminut teollisoikeuksien parissa siitä lähtien niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Yrityksellä on toimistot Suomen lisäksi myös Isossa-Britanniassa sekä Kiinassa. Tällä hetkellä Kolsterilla työskentelee 80 immateriaalioikeuksien ammattilaista. 

- IPR-ammattilaisten työ on itsenäistä ja edellyttää tarkkuutta ja uteliaisuutta ymmärtää asiakkaan strategiaa ja liiketoimintaa, kuvailee työtä Kolsterilla toimitusjohtaja Timo Helosuo

- Meitä kiehtoo mahdollisuus työskennellä maailman suurimpien yritysten ja arvokkaimpien brändien maailmassa, mutta samalla myös haluamme auttaa nuoria startup-yrittäjiä saamaan tuotteensa maailmalle.

Laurean ja Kolsterin yhteistyön keskiöstä löytyy oikeudellisen osaamisen koulutus, jota Laurea tarjoaa niin AMK- kuin YAMK-tasoisena. Kolsterin haluaa yhteistyön myötä oppia ja opettaa uutta sekä löytää huipputyöntekijöitä omaan tiimiinsä. 

- Uskomme uudistumiseen, ennakkoluulottomuuteen ja energisyyteen. Laureassa opiskelee juuri sellaisia tulevaisuuden tekijöitä, joita haluamme mukaan kehittämään myös omaa toimintaamme sekä toimialaa, Timo Helosuo tiivistää.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: