Siirry sisältöön

Avaikumppanuus Kierrätyskeskuksen kanssa

Kierrätyskeskuksella on pääkaupunkiseudulla seitsemän kierrätysmyymälää, kaksi kierrätystavarataloa ja valtakunnallisesti toimiva verkkokauppa. Kierrätyskeskus tarjoaa monipuolista ympäristökoulutusta ja -konsultointia pääkaupunkiseudun asukkaille, ammattikasvattajille sekä yrityksille ja yhteisöille.

Kaikki Kierrätyskeskuksen tuotto käytetään yrityksen toiminnan ja tavoitteiden edistämiseen eli paikalliseen ympäristötyöhön ja työllistämiseen.

Yhteistyö Laurea kanssa

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus on tehnyt yhteistyötä opiskelijoiden kanssa opiskelijaprojekteissa. 

Kierrätyskeskus on Laurean uusi avainkumppani. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on vuonna 1990 perustettu yleishyödyllinen yritys, jonka tavoitteena on vähentää luonnonvarojen kulutusta, kasvattaa ympäristötietoisuutta sekä lisätä osallistumisen ja työnteon mahdollisuuksia.

Kierrätyskeskus myy kierrätysmyymälöissä kaupunkilaisten lahjoittamia kierrätystavaroita, Plan B -uusiotuotteita ja Näprä-kädentaitomateriaaleja, takuuhuollettuja kodinkoneita, polkupyöriä sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Kierrätyskeskus myös huoltaa ja lainaa tavaroita, jakaa tietoa kierrätyksestä ja tarjoaa työpaikkoja työttömille työnhakijoille.

Yhteistyö kierrätyskeskuksen ja Laurean välillä on alkanut jo aiemmin ja organisaatio on ollut mukana erilaisissa projekteissa, esimerkiksi kehittämässä Laurean kiertotalous Living Labia.

Kierrätyskeskuksen kanssa olet enemmän kuin kuluttaja!

Lisätietoja: