Siirry sisältöön

Uusi julkaisu esittelee ammattikorkeakoulun ja työelämän vuorovaikutusta

Yhdessä enemmän - Oppimisen paikkoja ja suuntia -julkaisu ilmestynyt Laurean julkaisusarjassa.

Laurean julkaisusarjassa ilmestynyt tuore Yhdessä enemmän – Oppimisen suuntia ja paikkoja -artikkelikokoelma tekee näkyväksi monimuotoista yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Julkaisun artikkeleissa kuvataan yhdessä tekemistä, jossa korostuvat ihmisten osallisuus, muuttuvan tiedon luomat osaamistarpeet, teknologian eteneminen sekä kansainvalistyminen. Sen ovat toimittaneet Laurean lehtorit Janika Lindström ja Kristiina Kuparinen.

- Tämän koulutus- ja aluepalveluyksikön sydän on alueen työelämän tarpeissa. Elämme työelämän rytmissä koko ajan kehittyvin tavoin, kuvailee yksikönjohtaja Kati Komulainen.

Julkaisun 15 artikkelia valottaa monipuolisesti ammattikorkeakoulun ja työelämän yhteistyön mahdollisuuksia sekä haastaa innovoimaan ja kehittämään alueellisesti, valtakunnallisesti sekä yhteiskunnallisesti tärkeitä ja ajankohtaisia ilmiöitä. Yhteistyössä osapuolet saavat osaamiseen liittyvää lisäarvoa toimintaansa. Miten ammattikorkeakouluyhteistyö voi hyödyttää sinua ja sinun organisaatiotasi?

Tutustu Yhdessä enemmän – Oppimisen suuntia ja paikkoja -julkaisuun Theseus-tietokannassa.

Lisätietoja:

Töihin Laureaan

Laurea työnantajana

Laurea-yhteisöön kuuluvat noin 500 henkilökunnan jäsentä, 7800 opiskelijaa sekä yli 24 000 alumnia. Laureassa arvostetaan erilaista osaamista ja korkeakouluyhteisön jäsenet voivat olla ylpeitä työstään ja saavutuksistaan.

Lue lisää Laureasta työnantajana