Siirry sisältöön

Uudenmaan Seniorikodit Oy avainkumppaniksi

Uudenmaan Seniorikodit tarjoaa hoivakotipalveluja 11 yksikössä eri puolilla Uuttamaata.

Kuvassa Uudenmaan Seniorikodit Oy:n liiketoimintajohtaja Aija Jacobsson ja toimitusjohtaja Lauri Romppanen sekä rehtori Jouni Koski ja muita laurealaisia.
Uudenmaan Seniorikodit Oy:n liiketoimintajohtaja Aija Jacobsson ja toimitusjohtaja Lauri Romppanen (eturivissä) tapasivat rehtori Jouni Kosken ja muita laurealaisia.

Laurea on solminut avainkumppanuussopimuksen Uudenmaan Seniorikodit Oy:n kanssa. Yritys aloitti toimintansa Espoossa vuonna 2008 on sittemmin laajentunut lähes koko Uudenmaan alueelle. Tällä hetkellä Uudenmaan Seniorikodit tarjoaa hoivakotipalveluja tällä hetkellä yhteensä 11 yksikössä, joissa sillä on noin 450 asukasta ja lähes 400 työntekijää.

-    Meidän yrityksellemme on tärkeää vahva arvopohja, joka myös näkyy meidän käytännön työssä jokaisena päivänä. Asukkaat muuttavat meille loppuelämänsä kotiin ja meille on kunnia työskennellä heidän kanssaan ja elää heidän näköistään arkea, kuvailee Uudenmaan Seniorikodit Oy:n liiketoimintajohtaja Aija Jacobsson.

Avainkumppaniyhteistyön kautta yritys haluaa lisätä tunnettuuttaan opiskelijoiden keskuudessa ja tuoda tietoa uramahdollisuuksista vanhuspalveluissa. Jacobsson toivottaakin Laurean opiskelijat tervetulleiksi harjoitteluihin tai opinnäytetyötä tekemään.

-    Olemme erittäin innostuneena lähdössä yhteistyöhön Laurean kanssa. Pääsin jo verkon välityksellä tapaamaan ensimmäistä sairaanhoitajaopiskelijoiden ryhmää ja oli äärimmäisen hienoa päästä keskustelemaan heidän kanssaan sekä kertomaan sairaanhoitajan työstä vanhuspalveluissa, Jacobsson jatkaa.

Itsekin sairaanhoitajaksi opiskellut Aija Jacobsson kannustaakin opiskelijoita löytämään vanhustyön mahdollisuudet:

-    Viestini opiskelijoille on se, että meidän työssämme voi joka päivä kokea tekevänsä merkityksellistä ja tärkeää työtä. Se on minulle itsellenikin ollut merkittävä voimavara, hän kuvailee.
-    Samalla työ meillä on todella monipuolista ja siinä pääsee kehittämään niin omaa työtä kuin omia vahvuuksiaankin. Myös esimiespolku tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ensin tiiminvetäjänä ja edelleen esimiehenä. 

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: