Siirry sisältöön

Tyytyväisyys Laurean avoimen AMK:n opintoihin korkealla - 97% suosittelisi tuttavalle

Avoimen AMK:n opiskelijoille lähetettyyn kyselyyn vastanneista 97% suosittelisi Laurean avoimen AMK:n opintoja tuttavalleen tai kollegalleen ja 94% oli sitä mieltä, että avoimen AMKn opinnot vastasivat siitä veloitettua hintaa.

Kuvituskuva

Laurean kevään ja kesä 2020 opintoihin ilmoittautui alkuvuonna yhteensä 308 AMK-opiskelusta kiinnostunutta. Koronaviruksen vuoksi opinnot muutettiin maksuttomiksi kaikille lomautetuille ja työttömille. Kevään ja kesän kursseille ilmoittautuikin noin 60 työtöntä ja lomautettua, joista suurimmalla osalla opintojen tavoitteena oli oman osaamisen täydentäminen. Osa harkitsi myös tutkinto-opiskelijaksi tähtäämistä, mihin avoimen AMK:n opinnot antavat erinomaisen pohjan.

Tyytyväisyys opintoihin ja niistä tiedottamiseen on ollut avoimen AMK:n opiskelijoiden keskuudessa erinomaista. Avoimen AMK:n opiskelijoille lähetettyyn kyselyyn vastanneista 97% suosittelisi Laurean avoimen AMK:n opintoja tuttavalleen tai kollegalleen ja 94% oli sitä mieltä, että avoimen AMKn opinnot vastasivat siitä veloitettua hintaa. Kiitosta sai myös tietojen selkeys ja löydettävyys verkkosivuilla. Avoimessa palautteessa kiiteltiin Laurean opettajia

Haku Laurean syksyn 2020 opintoihin on käynnissä

Haku syksyllä alkaviin avoimen amkin opintoihin käynnistyi maanantaina 25.5. ja jatkuu aina elokuuhun asti. Syyslukukaudella tarjottavia opintoja on tarjolla 92 kurssin verran ja paikkoja on yli kuudellesadalle ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneelle. Tarjolla on laaja kattaus opintoja Laurean eri koulutuksista sekä kaikille soveltuvia viestinnän ja kielten opintoja. Kurssien laajuus vaihtelee viiden ja kymmenen opintopisteen välillä.Avoimessa ammattikorkeakoulussa kuka tahansa pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta voi opiskella eri alojen ammattikorkeakouluopintoja.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelu Laurean avoimessa AMK:ssa maksaa joko 15 euroa/opintopiste tai 400 euroa/vuosi. Vuosimaksulla voit opiskella rajattoman määrän opintoja yhden vuoden aikana. Laurean avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta on maksutonta työttömille ja lomautetuille henkilöille. Myös Laureasta tavoiteajassa valmistuneet voivat opiskella avoimessa AMK:ssa maksutta vuoden ajan valmistumisensa jälkeen.

Tutustu Avoimen AMK:n tarjontaan >>