Siirry sisältöön

Tradenomiliitolta lahjoitus ammattikorkeakouluille

Tradenomiliitto TRAL ry lahjoitti Laurean varainhankintakampanjaan 2000 euroa.

Tradenomiliitto TRAL ry osallistuu ammattikorkeakoulujen varainkeruukampanjaan lahjoittamalla yhteensä noin 30 000 euroa. Summa jaetaan ammattikorkeakouluille valmistuneiden tradenomien määrän perusteella ja Laurealle lahjoitettava summa on suuruudeltaan 2000 euroa.

Tradenomiliitto TRAL ry on akavalainen tradenomien työelämän edunvalvontaorganisaatio, jossa jäseniä on noin 30 000.

-    Tradenomikoulutus on Suomen työmarkkinoilla erittäin arvostettu ja tuottaa huippuosaajia työelämän asiantuntijatehtäviin, kertoo Tradenomiliitto TRAL ry:n vaikuttamisyksikön johtaja Ville-Veikko Rantamaula.

-    Tämän lahjoituksen myötä haluamme olla tukemassa osaltamme ammattikorkeakouluja sekä varmistamassa, että koulutuksen laatu on korkeaa ja kehittyy jatkossakin työelämän tarpeiden mukana.

Nimenomaan työelämälähtöisyys on Rantamaulan suomalaisen tradenomikoulutuksen vahvuuksia, jota ei saa unohtaa:

-    Näemme, että tulevaisuudessa ammattikorkeakouluissa tulee kiinnittää yhä enemmän huomiota jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen myös valmistumisen jälkeen, Ville-Veikko Rantamaula painottaa.
-    Haluaisimme nähdä tiiviimmän yhteyden korkeakoulujen ja työelämässä olevien tradenomien välillä. Ammattikorkeakouluilla tulisi olla entistä enemmän tiettyyn aiheeseen liittyviä, kokonaista tutkintoa pienempiä koulutuspaketteja, joilla työelämässä olevat voisivat täydentää omaa osaamistaan.

Laurea-ammattikorkeakoulun varainhankintakampanja on käynnissä. Lahjoittamalla Laurealle voimme yhdessä varmistaa entistä laadukkaamman koulutuksen lähes 8000 opiskelijallemme. Samalla tuet myös kampuspaikkakuntiemme elinvoimaisuutta sekä vahvistat tulevaisuuden osaamista Uudellemaalle ja koko Suomelle. Lue lisää varainhankintakampanjasta.