Siirry sisältöön

Terveysteknologiayritys AddSecure Smart Care avainkumppaniksi

AddSecure Smart Care tarjoaa turvapuhelinpalveluja ikäihmisten kotona asumisen tueksi.

laurean avainkumppani addsecure smart care
AddSecure Smart Care Oy:n toimitusjohtaja Kaj Ignatjew (vasemmalla) ja asiakkuusjohtaja Santtu Ahonen (oikealla) tapasivat laurealaisia tammikuussa.

Laurea on solminut avainkumppanuussopimuksen turvapuhelinpalveluita tarjoavan AddSecure Smart Care Oy:n kanssa. Yrityksellä on jo yli 25 vuoden kokemus turvallisen kotona asumisen palveluista ja vuodesta 2020 lähtien se on ollut osa ruotsalaista AddSecure-konsernia. Pitäjänmäessä päätoimipistettä pitävä AddSecure Smart Care työllistää tällä hetkellä noin 140 työntekijää.

Turvapuhelimet ja 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä turvapuhelinkeskus mahdollistavat ikäihmisten ja muiden avusta riippuvaisten asiakkaiden turvallisen kotona asumisen. Älykäs teknologia ja tukipalvelut tuovat mielenrauhaa niin läheisille kuin hoitajillekin. AddSecuren turvapuhelimia on Suomessa käytössä yli 50 000 ja yritys haluaa kehittää turvallisen asumisen älykkäitä ratkaisuja entisestään tulevaisuudessa:

-    Terveysteknologian mahdollisuudet ovat rajattomat. Meillä AddSecurella asiakas on aina palveluiden keskiössä ja teknologialla varmistamme, että asiakas myös pysyy keskiössä, kuvailevat AddSecure Smart Care Oy:n toimitusjohtaja Kaj Ignatjew ja asiakkuusjohtaja Santtu Ahonen.
-    Henkilöstön saatavuus ja hoitajamitoitukset haastavat terveydenhuollon toimijoita. Teknologisilla ratkaisuilla pystytään tukemaan tämän haasteen kohdalla, he jatkavat.

Yhteistyö AddSecuren ja Laurean kesken sai alkunsa keskusteluista yhteisistä TKI-hankkeista, joissa voitaisiin kehittää älykkään asumisen ja hoivan ratkaisuja. TKI-yhteistyön lisäksi AddSecure on hyvin kiinnostunut myös yhteistyöstä Laurean eri koulutusten ja niiden opiskelijoiden kanssa.

-    Mielellään otamme eri alojen opiskelijoita mukaan kehittämään yhteisissä projekteissa tulevaisuuden palvelujamme. Tähän voimme saada arvokkaita näkökulmia niin sosiaali- ja terveysalan kuin esimerkiksi liiketalouden, turvallisuuden tai tietotekniikan opiskelijoilta, asiakkuusjohtaja Ahonen sanoo.

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: