Siirry sisältöön

Seitsemälle laurealaiselle tasavallan presidentin myöntämä ansiomerkki

Tasavallan presidentin myöntämien ansiomerkkien ja Kuntaliiton ansiomerkkien saajia juhlistettiin Laureassa.

kunniamerkit laurealaisille 2021

Laureassa juhlistettiin toukokuun lopussa ansioituneita laurealaisia, kun tasavallan presidentin myöntämät Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki ja ansioristit luovutettiin kunniamerkin saajille. Samassa tilaisuudessa myönnettiin myös Kuntaliiton ansiomerkit 30 vuoden toiminnasta kunnan palveluksessa.

Tasavallan presidentin myöntämä Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki on myönnetty johtaja Teemu Ylikoskelle.

Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin ovat puolestaan saaneet seuraavat laurealaiset: lehtori Maija Huhta, lehtori Ulla Jauhiainen, johtaja Mika Kortelainen, kehittämispäällikkö Tarja Paukkeri, lehtori Marja Tanskanen sekä johtaja Antti Vettenranta.

-    Tämä kunnianosoitus saa tuntemaan kiitollisuutta. On hienoa, että Laurea-yhteisö arvostaa meitä laurealaisia ja meidän tekemäämme työtä, kuvailee lehtori Ulla Jauhiainen.

Jauhiainen on työskennellyt Laureassa vuodesta 2005 lähtien. Samalla hän toiminut jo neljän vuoden ajan Laurean opettajat ry:n puheenjohtajana.

-    Opettajana eniten ylpeä olen omassa työssäni siitä, että saan tuettua opiskelijan osaamisen kehittymistä, Ulla Jauhiainen sanoo.
-    Opiskelijan polulla voi olla haastaviakin vaiheita, mutta myös niitä hetkiä, joissa hän kokee iloa ja ahaa-elämyksiä. Nämä ovat aina myös merkki opettajalle, että olemme onnistuneet yhdessä.

30 vuoden toiminnasta kunnan palveluksessa tai kunnan luottamustehtävissä myönnettävä Kuntaliiton ansiomerkki myönnettiin Laurean lehtoreille Annika Kirkkomäelle, Outi Kukkolalle, Anu Pilli-Sihvolalle, Marjaana Marmolle sekä Sirpa Mattilalle.

Lämpimät onnittelut kaikille ansiomerkin saajille!