Siirry sisältöön

Nikolina Koporcic nimitetty erikoistutkijaksi Laureaan

Laurea vahvistaa TKI-toiminnan vaikuttavuutta kymmenellä tutkijarekrytoinnilla.

Nikolina Koporcic erikoistutkijaksi Laureaan

Laurea-ammattikorkeakoulussa on tänä vuonna käynnistetty tutkijan urapolku ja siihen liittyen on aloitettu kymmenen tutkijan rekrytoinnit. Tehtäviä avataan kaikkiin Laurean tutkimusohjelmiin, joita ovat Kestävä ja monipuolinen sosiaali- ja terveysala, Palveluliiketoiminta ja kiertotalous sekä Yhtenäinen turvallisuus.

Erikoistutkijaksi on Laureassa nimitetty tohtori Nikolina Koporcic. Hän on aiemmin työskennellyt apulaisprofessorina muun muassa Åbo Akademissa sekä Nottinghamin yliopistossa Isossa-Britanniassa.

Nikolina Koporcicin tausta taloustieteissä ja hän on aiemmin tutkinut erityisesti B2B-markkinointia. Yhdessä emeritusprofessori Jan-Åke Törnroosin kanssa hän on julkaissut kirjan Understanding Interactive Network Branding in SME Firms (2019), joka perustuu Koporcicin väitöskirjaan.

-    Toinen teema, josta olen kiinnostunut – ja joka linkittyy läheisesti Laureaan – on yritysten vuorovaikutus ja yhteistyö eri sidosryhmien kesken. Millaista lisäarvoa voidaan yhdessä luoda tekemällä laaja-alaisesti yhteistyötä, keräämällä palautetta loppukäyttäjiltä tai hyödyntämällä avoimen innovaation periaatteita, Nikolina Koporcic kuvailee.

Koporcic odottaa innolla työskentelyä Laureassa erityisesti juuri yhteiskehittämiseen ja kiertotalouteen liittyvissä hankkeissa:

-    Tutkimukseen keskittyvä urapolku Laureassa on mahtava mahdollisuus ja toivon, että voin auttaa Laureaa tällä tutkijapolulla, hän sanoo.

Lisätietoja: