Siirry sisältöön

Laurea ja Stromma käynnistivät avainkumppanuusyhteistyön

Laurean uusi avainkumppani Stromma Finland on matkailualan monitoimiyritys.

Avainkumppanitapaamisessa Stromma Finlandin myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Martina Antas (3. vasemmalta) sekä Laureasta lehtori Henry Lybäck, avainkumppanipäällikkö Timo Kiippa sekä rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski.

Kiertoajelut busseilla, saaristoristeilyt, opaspalvelut sekä tilauskuljetukset maalla ja merellä ovat Stromma Finlandin toiminnan keskeinen painopiste. Stromma Finland tuottaa myös Helsinki Card -kaupunkikortin. Yritys on osa Stromma-ryhmää, joka toimii lukuisissa kaupunkikohteissa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Alankomaissa ja Saksassa.

Laurean avainkumppaniyhteistyön tavoitteena Strommalle on tavoittaa opiskelijat ja päästä kertomaan heille Stromman harjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksista. Juuri Laureaan yritys päätyi korkeakoulusta välittyvän positiivisen kokemuksen myötä.

– Toivomme löytävämme Laureasta innokkaita uusia helmiä upeaan tiimiimme sekä yhteistyön lisäävän yrityksemme tunnettavuutta, sanoo Stromma Finlandin myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Martina Antas.

Yrityksessä arvostetaan laadukasta asiakaspalvelua, joka Antaksen mukaan syntyy, kun eri taustoista tulevat ihmiset hyödyntävät osaamistaan ja tekevät työtä yhdessä. Työhyvinvoinnin merkitys on Strommalle erityisen tärkeää, ja siitä pidetään huolta jo kattavasta perehdytyksestä lähtien.

– Uskomme, että tiimimme voima piilee monipuolisuudessa ja yhteishengessä. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta matkailualalta sekä kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä ympäristössä, Martina Antas jatkaa.

Vuoden 2023 työntekijäkyselyssä huimat 9,6/10 kausityöntekijää ilmaisi innokkuutensa palata Strommalle uudelleen.

Lisätietoja: