Siirry sisältöön

LähiTapiolalta lahjoitus Laurealle

LähiTapiola lahjoitti pääkaupunkiseudun neljälle ammattikorkeakoululle yhteensä 140 000 euroa.

 

​LähiTapiola Pääkaupunkiseutu lahjoittaa yhdessä LähiTapiola Vakuutusyhtiön kanssa Haaga-Helialle, Laurealle, Diakille ja Metropolia-ammattikorkeakoululle yhteensä 140 000 euroa. Panostuksen tarkoituksena on tukea ammattikorkeakoulujen opetustyötä ja sen avulla edistetään sekä liiketalouden, hallinnon ja turvallisuuden että sosiaali-, terveys ja liikunta-alojen koulutusta.

- Korkealaatuinen koulutus on aina ollut Suomen valttikortti kansainvälisesti. Kun Suomi menestyy, menestyvät myös suomalaiset. Siksi korkeakoulujen tukeminen on elämänturvayhtiölle todella tärkeä asia. Toisaalta alueen ammattikorkeakoulut ovat meille erittäin keskeinen rekrytointikanava. On siis luonnollista, että tuemme tulevien elämänturvaajien koulutusta, sanoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Jukka Kinnunen.

Keväällä 2017 voimaan tullut lakimuutos sallii ammattikorkeakoulujen tehdä varainhankintaa. Vuoden 2018 loppuun mennessä tehdyistä lahjoituksista valtio maksaa ammattikorkeakouluille vastinrahaa suhteessa kerättyihin lahjoituksiin.

Yli 10 000 euron lahjoitukset voidaan kohdentaa Laureassa lahjoittajan valitsemalle koulutusalalle. Näin lahjoittaja voi auttaa varmistamaan tulevaisuuden osaajien riittävyyden toimintansa kannalta tärkeillä aloilla.

Lahjoittamalla Laurealle voimme yhdessä varmistaa entistä laadukkaamman koulutuksen lähes 8000 opiskelijallemme. Samalla tuet myös kampuspaikkakuntiemme elinvoimaisuutta sekä vahvistat tulevaisuuden osaamista Uudellemaalle ja koko Suomelle.

Lue lisää Laurean varainhankintakampanjasta: Tue tulevaisuutta - Lahjoita Laurealle​

 

Lisätietoja: