Siirry sisältöön

Kaupunginorkesterin pop up –konsertti hurmasi Lohjan kampuksella

Lohjan kaupunginorkesteri tarjoili makupaloja ohjelmistostaan kaupunkilaisille.

Laurean Lohjan kampuksella saatiin keskiviikkona 29. tammikuuta nauttia klassista musiikkia ainutlaatuisella tavalla, kun vieraaksi kampukselle saapui Lohjan kaupunginorkesterin kolmihenkinen kokoonpano. Kaupunginorkesteri on tammikuun aikana tehnyt tempauksen, jossa se on tarjoillut maistiaisia ohjelmistostaan pop up –konserteissa eri paikoissa Lohjalla.

Pop up –konserttien tavoitteena kaupunginorkesterilla on tuoda musiikkiaan sinne, missä lohjalaiset muutenkin liikkuvat. Kuluvalla viikolla konsertteja pidettiin Laurean uuden kampuksen lisäksi myös Lohjan pääkirjastossa sekä lohjalaisessa kahvilassa.

Keskiviikon konsertissa kuultiin otteita kaupunginorkesterin Vuodenajat ympäri maailman –konsertista. Antonio Vivaldin Vuodenaikojen lisäksi mukana oli musiikkia myös argentiinalaiselta Astor Piazzolalta.

Pop up –konsertissa esiintyneen kokoonpanon muodostivat kitaristi Jarmo Julkunen sekä viulustit Terhi Paldanius ja Jukka Untamala.

Keskiviikkoaamun musiikkielämyksestä nautti Laurean kampuksella noin nelikymmenhenkinen yleisö. Paikalle oli opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi tullut myös ryhmä lohjalaisen Roution yhtenäiskoulun oppilaita.

-    Musiikki kuulosti hyvältä! Ja oli kiva aloittaa päivä näin, kommentoivat oppilaat esityksen jälkeen.
-    Klassinen musiikki oli tuttua, kun olemme koulussa kuunnelleet tällaista musiikkia, koululaiset jatkoivat.