Siirry sisältöön

Hoiwa Oy Laurean avainkumppaniksi

Hoitoalan henkilöstöpalveluja tarjoava Hoiwa haluaa pitää huolta hoitotyön tekijöistä.

Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali (vasemmalla) sekä HR-päällikkö Kirsi Holmgren (4. vasemmalta) tapasivat laurealaisia elokuussa. tapasivat

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys Hoiwa Oy ja Laurea ovat sopineet avainkumppanuudesta. Vuonna 2020 perustettu yritys välittää terveydenhuollon ammattilaisia asiakasorganisaatioihin eri mittaisiin sijaisuuksiin. Etelä-Suomessa toimivan Hoiwan asiakkaita ovat julkisen, yksityisen sekä kolmannen sektorin toimijat. Omaa henkilöstöä yrityksillä on tällä hetkellä 12.

-    Yrityksenä me Hoiwalla haluamme olla pioneeri, joka uudistaa sote-alaa, kertoo yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Fadumo Ali.
-    Pyrimme välittämään asiakkaillemme ammattitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Meille on tärkeää, että olemme paitsi luotettava kumppani myös välittävä työnantaja, joka huolehtii kentällä olevien työntekijöiden hyvinvoinnista.

Hoitoalan ammattilaiset voivat rekisteröityä Hoiwalle, jonka rekrytoijat etsivät työntekijöiden joukosta avoimeen tehtävään oikean henkilön. Myös opiskelijat voivat rekisteröityä.

Avainkumppanuudella Laurean kanssa Hoiwa haluaa tiivistää yhteyttä hoitoalan opiskelijoihin ja tuoda Hoiwan työmahdollisuuksia heille näkyväksi:

-    Laurea on suuri ammattikorkeakoulu ja meillä on tälläkin hetkellä paljon laurealaisia listoilla, toimitusjohtaja Fadumo Ali kertoo.
-    Me haluamme myös kuulla opiskelijoiden tarpeista ja yhdistää heitä meidän asiakkaisiimme, jotta kynnys työelämään siirtymisessä olisi mahdollisimman matala.

Avainkumppanuusyhteistyön alkuvaiheessa on Hoiwan ja Laurean kesken suunniteltu yhteistyötä niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden ja opiskelijaryhmien tapaamisten tiimoilta. Samalla keskusteluissa on herännyt myös paljon ideoita, miten yhteistyössä voitaisiin vaikuttaa isommassakin mittakaavassa hoitotyön arvostukseen.

-    Hoitotyöhön liittyen on tällä hetkellä monenlaisia aiheita tapetilla julkisuudessa, mutta Hoiwalla haluamme olla osaltamme näitä asioita parantamassa. Meidän sloganimme on ”Hoitoalalla on tulevaisuutta” ja se kuvaa meidän toiminta-ajatustamme hyvin, itsekin terveydenhoitajaksi opiskellut Fadumo Ali painottaa.

Lue lisää avainkumppanuudesta ja tutustu muihin kumppaneihimme.

Lisätietoja: