Webinaari: Luomu Uudellamaalla
Mitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu? Tule kuulemaan webinaariin.
Ilmoittaudu tapahtumaanMitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu?
Siitä ovat kertomassa luomun asiantuntija, eri myyntikanavien edustajat K-market vähittäiskaupasta ja Uudenmaan Foodhubista, suurkeittiön ja ravintolan edustaja sekä Suomen ensimmäisen hiilineutraalin luomulihan tuottajatila. Uusimaa on ollut luomun käyttäjätilaston ykkönen Suomessa ja Uudellamaalla on myös eniten luomuelintarvikkeita jalostavia yrityksiä.
Tilaisuudessa on varattu aikaa myös mahdollisille kysymyksille.
Webinaari on maksuton, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.
Tervetuloa mukaan tiistaina 24.5.2022 klo 13 – 15 Luomu Uudellamaalla webinaariin!
Ohjelma
13 – 13.05 Tervetuloa!
Susanna Ahonen-Coly, Vastuullinen uusimaalainen ruoka -projekti
13.05 – 13.20 PRO LUOMUN ALUSTUS
Minna Ala-Kyyny, viestinnän asiantuntija, Pro Luomu
13.20 – 13.40 RIILAHDEN KARTANO – RILAX GÅRD, LUOMUTILA- Hyvinvointia eläimille ja ihmisille
Jessica Aminoff, Rilax luomutila
13.40 – 14.00 LUOMU PT-KAUPASSA
Ali Tikkala, kauppias, K-Supermarket Lauttasaari
14.00 - 14.20 FOODHUB- LÄHI- JA LUOMURUOKAA SUORAAN TILALTA
Olli Repo, Uudenmaan Ruoka Food Hub
14.20 – 14.40 LUOMUN KÄYTTÖ JULKISISSA RUOKAPALVELUISSA
Teemu Sirainen, ravintolapäällikkö, BarLaurea
14.40 – 14.50 LUOMU UUDELLAMAALLA-KOOSTEEN ESITTELY
Mika Vitikka & Susanna Ahonen-Coly
Webinaarin järjestää Vastuullinen Uusimaalainen ruoka hanke
Tulevat tapahtumat
17.12.2024 klo 13.00–16.00, Virtuaalinen (teams)
Projektiseminaari Hyvinkäällä
Tervetuloa Laurean Projektiseminaariin Hyvinkäälle 17.12.2024!28.1. - 30.1.2025
UraFest 2025 -rekrytointitapahtuma
Tervetuloa Laurean UraFest 2024 -rekrytointitapahtumaan! Mukana Laurean kaikki koulutusalat.