Siirry sisältöön

Webinaari: Luomu Uudellamaalla

Mitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu? Tule kuulemaan webinaariin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu?

Siitä ovat kertomassa luomun asiantuntija, eri myyntikanavien edustajat K-market vähittäiskaupasta ja Uudenmaan Foodhubista, suurkeittiön ja ravintolan edustaja sekä Suomen ensimmäisen hiilineutraalin luomulihan tuottajatila. Uusimaa on ollut luomun käyttäjätilaston ykkönen Suomessa ja Uudellamaalla on myös eniten luomuelintarvikkeita jalostavia yrityksiä.

Tilaisuudessa on varattu aikaa myös mahdollisille kysymyksille.

Webinaari on maksuton, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan tiistaina 24.5.2022 klo 13 – 15 Luomu Uudellamaalla webinaariin! 

 

Ohjelma

13 – 13.05 Tervetuloa!

Susanna Ahonen-Coly, Vastuullinen uusimaalainen ruoka -projekti

13.05 – 13.20 PRO LUOMUN ALUSTUS

Minna Ala-Kyyny, viestinnän asiantuntija, Pro Luomu

13.20 – 13.40 RIILAHDEN KARTANO – RILAX GÅRD, LUOMUTILA- Hyvinvointia eläimille ja ihmisille

Jessica Aminoff, Rilax luomutila

13.40 – 14.00 LUOMU PT-KAUPASSA

Ali Tikkala, kauppias, K-Supermarket Lauttasaari

14.00 - 14.20 FOODHUB- LÄHI- JA LUOMURUOKAA SUORAAN TILALTA

Olli Repo, Uudenmaan Ruoka Food Hub

14.20 – 14.40 LUOMUN KÄYTTÖ JULKISISSA RUOKAPALVELUISSA

Teemu Sirainen, ravintolapäällikkö, BarLaurea

14.40 – 14.50 LUOMU UUDELLAMAALLA-KOOSTEEN ESITTELY

Mika Vitikka & Susanna Ahonen-Coly

Webinaarin järjestää Vastuullinen Uusimaalainen ruoka hanke

Ilmoittaudu tapahtumaan