Webinaari: Luomu Uudellamaalla
Mitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu? Tule kuulemaan webinaariin.
Ilmoittaudu tapahtumaanMitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu?
Siitä ovat kertomassa luomun asiantuntija, eri myyntikanavien edustajat K-market vähittäiskaupasta ja Uudenmaan Foodhubista, suurkeittiön ja ravintolan edustaja sekä Suomen ensimmäisen hiilineutraalin luomulihan tuottajatila. Uusimaa on ollut luomun käyttäjätilaston ykkönen Suomessa ja Uudellamaalla on myös eniten luomuelintarvikkeita jalostavia yrityksiä.
Tilaisuudessa on varattu aikaa myös mahdollisille kysymyksille.
Webinaari on maksuton, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.
Tervetuloa mukaan tiistaina 24.5.2022 klo 13 – 15 Luomu Uudellamaalla webinaariin!
Ohjelma
13 – 13.05 Tervetuloa!
Susanna Ahonen-Coly, Vastuullinen uusimaalainen ruoka -projekti
13.05 – 13.20 PRO LUOMUN ALUSTUS
Minna Ala-Kyyny, viestinnän asiantuntija, Pro Luomu
13.20 – 13.40 RIILAHDEN KARTANO – RILAX GÅRD, LUOMUTILA- Hyvinvointia eläimille ja ihmisille
Jessica Aminoff, Rilax luomutila
13.40 – 14.00 LUOMU PT-KAUPASSA
Ali Tikkala, kauppias, K-Supermarket Lauttasaari
14.00 - 14.20 FOODHUB- LÄHI- JA LUOMURUOKAA SUORAAN TILALTA
Olli Repo, Uudenmaan Ruoka Food Hub
14.20 – 14.40 LUOMUN KÄYTTÖ JULKISISSA RUOKAPALVELUISSA
Teemu Sirainen, ravintolapäällikkö, BarLaurea
14.40 – 14.50 LUOMU UUDELLAMAALLA-KOOSTEEN ESITTELY
Mika Vitikka & Susanna Ahonen-Coly
Webinaarin järjestää Vastuullinen Uusimaalainen ruoka hanke
Lisätietoja
Tulevat tapahtumat
Vietä toisenlainen kahvitauko!
Tule mukaan innostumaan, ilahtumaan ja rentoutumaan!klo 13.00-16.00
Rohkeutta ja työkaluja ravintoloiden vastuullisuusviestintään somessa -työpaja
Tule hakemaan käytännön vinkkejä ja työkaluja parempaan vastuullisuusviestintään!
Tervetuloa YAMK-koulutusten infotilaisuuteen
Tervetuloa Laurean YAMK-koulutusten infotilaisuuteen, jossa esittelemme syksyllä 2022 yhteishaussa olevia YAMK-koulutuksia.