Siirry sisältöön

Suomea hoitotyössä II -koulutuspäivä

Työskenteletkö kansainvälisissä hoitotyön koulutuksissa suomenopettajana, hoitotyön opettajana tai edustatko hoitoalan työnantajaa? Tule mukaan Suomea hoitotyössä II -koulutukseen Laurean kampukselle Tikkurilaan!  

Ilmoittaudu tapahtumaan
Kuvistuskuva.

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut koulutuspäivä järjestetään tällä kertaa Laureassa, Tikkurilan kampuksella 18.4.2024. Koulutus on maksuton. Koulutuspäivän järjestää ​​​​​​​Kielibuusti-hanke.

Tule mukaan ajankohtaiseen koulutuspäivään, jos työskentelet kansainvälisissä hoitotyön koulutuksissa suomenopettajana, hoitotyön opettajana tai edustat hoitoalan työnantajaa.

Päivän pääalustajana on Tampereen yliopiston tutkija, FT Maija Tervola, jolla on vuosien kokemus mm. ulkomaalaisten lääkäreiden suomen kielen opettamisesta. Lisäksi kolmessa työpajassa jaetaan tietoa, kokemuksia sekä hyviä käytänteitä suomen kielen opettamisesta ja oppimisen edistämisestä kaksikielisessä sairaanhoitajakoulutuksessa, työharjoittelussa sekä opintojaksoilla, joissa opiskelija nähdään aktiivisena toimijana. Ohjelmassa on varattu aikaa myös verkostoitumiseen.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: ohjelma & ilmoittautumisohjeet.    

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan