Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta.
Ilmoittaudu tapahtumaan
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa. Tule mukaan verkostoitumaan ravintola- ja ruokapalvelualan yritysten kehittäjien ja sidosryhmien kanssa!
Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille. Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond -projekti.
Ensimmäinen työpaja järjestetään virtuaalisesti, toinen Laurean kampuksella Leppävaarassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa myös toinen työpaja järjestetään virtuaalisesti.
Koronaan varautuminen:
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Ilmoittautuminen työpajoihin
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
Mission Zero Foodprint 2019-2021 hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Asiantuntija
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh +358988687351
Tulevat tapahtumat
Vauhtia vastuullisuudesta - Kiertotalous uuden liiketoiminnan mahdollistajana
Tule kuulemaan asiantuntijoita, yrittäjien positiivisia kokemuksia vastuullisuudesta, Lohjan kaupungin vastuullisuustyöstä ja Laurea-ammattikorkeakoulun vastuullisuuteen liittyvistä hankkeista.
Get Work Vantaa -hankkeen päätöstilaisuus
Päätöstilaisuudessa esittellään Work First -toimintamalli, jonka tavoitteena on auttaa englanninkielentaitoisia maahanmuuttajia työllistymään nopeasti ja tehokkaasti.
Alumniwebinaari: How to stand out and create career opportunities that light you up
Webinaari tarjoaa käytännön ideoita siihen, miten voit hyödyntää henkilöbrändäyksen keinoja tukemaan ammatillista kasvuasi ja uratavoitteitasi.13.5.2025 klo: 8.00 - 11.30
Future Innovators -seminaari Hyvinkään kampuksella
Tervetuloa Laurean Projektiseminaariin Hyvinkäälle 13.5.2025!
Luovasti ja lempeästi - Lempeä hoiva -hankkeen päätöstilaisuus
Lempeä hoiva -hanke on tutkinut ja edistänyt lääkkeettömien menetelmien osaamista ja käyttöä muistisairaiden hoivatyössä.15.5.2025 klo 13-16
Eloisa-juhla Kivenkolosta aktiiviseen elämään
Kivenkolosta Aktiiviseen elämään -hankkeen tuloksia esitellään auditoriossa sekä aulassa toiminnallisissa pisteissä letkeän musiikin kera. Ilmoittaudu ja tule mukaan!ke 21.5.25 klo 9-11
Kiertotalous on liiketoimintaa -webinaari
Vankimessut 2025
Valmistujaisjuhla
Laurean valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia joulukuussa 2024 valmistuvia ja edellisen valmistujaisjuhlan 7.6.2024 jälkeen valmistuneita opiskelijoita.