Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta.
Ilmoittaudu tapahtumaanMission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa. Tule mukaan verkostoitumaan ravintola- ja ruokapalvelualan yritysten kehittäjien ja sidosryhmien kanssa!
Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille. Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond -projekti.
Ensimmäinen työpaja järjestetään virtuaalisesti, toinen Laurean kampuksella Leppävaarassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa myös toinen työpaja järjestetään virtuaalisesti.
Koronaan varautuminen:
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Ilmoittautuminen työpajoihin
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
Mission Zero Foodprint 2019-2021 hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Asiantuntija
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh +358988687351
Tulevat tapahtumat
Happy Golden Days - vanhustyön webinaari
Vanhustyön webinaarissa keskitytään yrittäjyyteen sekä lääkkeettömiin ja luoviin menetelmiin, jotka rikastuttavat ikääntyneiden ja vanhustyön tekijöiden elämää ja hyvinvointia.
Varhaiskasvatuksen sosionomin osaaminen - webinaari
Kiinnostavatko varhaiskasvatuksen sosionomien ajankohtaiset osaamisvaatimukset ja tulevaisuuden näkymät?31.10.2024 klo 8.00-8.45
Alumniwebinaari: Esihenkilöiden valmentava mentorointi - vertaistukea ja lisäbuustia johtamistaitojen kehittämiseen
Miten lähiesihenkilöitä voidaan tukea valmentavan mentorointimallin avulla ja millaista lisäarvoa sillä voidaan tuottaa johtamistaitojen kehittämiseen sekä esihenkilön omaan työssäjaksamiseen?
Aamiaisseminaari tulevaisuuden tekijöille
Tervetuloa marraskuussa järjestettävään tapahtuma- ja majoitusalan toimijoiden kohtaamiseen Hotelli Maria Ballroomiin kello 8.30-11. Ilmoittautuminen avautuu pian!
Alumni event: Build Your Network, Build Your Career
Welcome to the first Build Your Network, Build Your Career alumni event by the UAS' in the metropolitan area and Helsinki city.
AMK-kampuspäivä
Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut avaavat ovensa toisen asteen opiskelijoille AMK-kampuspäivänä 14.11.2024.
Valmistujaisjuhla
Laurean valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia joulukuussa 2024 valmistuvia ja edellisen valmistujaisjuhlan 7.6.2024 jälkeen valmistuneita opiskelijoita.28.1. - 30.1.2025