Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta.
Ilmoittaudu tapahtumaan
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa. Tule mukaan verkostoitumaan ravintola- ja ruokapalvelualan yritysten kehittäjien ja sidosryhmien kanssa!
Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille. Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond -projekti.
Ensimmäinen työpaja järjestetään virtuaalisesti, toinen Laurean kampuksella Leppävaarassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa myös toinen työpaja järjestetään virtuaalisesti.
Koronaan varautuminen:
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Ilmoittautuminen työpajoihin
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
Mission Zero Foodprint 2019-2021 hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Lehtori
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh 0505294018
Tulevat tapahtumat
Mitä osaa ja tekee varhaiskasvatuksen sosionomi? -webinaariin
Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen varhaiskasvatusverkosto järjestää yhteisen webinaarin 17.3.2021 klo 12-15.
AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hankkeen loppuseminaari
Hankkeessa on kehitetty valtakunnallinen uraseurantakyselyn malli sekä tuotettu kiinnostavia analyysejä valtakunnallisesta aineistosta. Mitä on löydetty ja opittu?
Leppävaaran YAMK-koulutusten infotilaisuus verkossa
Järjestämme verkossa YAMK-koulutusten infotilaisuuden, jossa esitellään kolme keväällä 2021 yhteishaussa mukana olevaa YAMK-koulutusta.
Tikkurilan YAMK-koulutusten infotilaisuus verkossa
Järjestämme verkossa YAMK-koulutusten infotilaisuuden, jossa esitellään neljä keväällä 2021 yhteishaussa mukana olevaa YAMK-koulutusta.