Siirry sisältöön

Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja

Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta.

Ilmoittaudu tapahtumaan
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa. Tule mukaan verkostoitumaan ravintola- ja ruokapalvelualan yritysten kehittäjien ja sidosryhmien kanssa!
 
Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan asiakkaille?
 
Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille. Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.
 
Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond -projekti.
 
Ensimmäinen työpaja järjestetään virtuaalisesti, toinen Laurean kampuksella Leppävaarassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa myös toinen työpaja järjestetään virtuaalisesti.
 
Koronaan varautuminen:
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
 

Ilmoittautuminen työpajoihin

Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
 
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
 
 

Mission Zero Foodprint 2019-2021 hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan