Siirry sisältöön

Hygieniapassikoulutus - ja testitilaisuus

Tarvitseeko henkilökuntasi hygieniapassin? Tervetuloa Laureaan suorittamaan elintarvikealalla vaadittava passi!

Ilmoittaudu tapahtumaan
Kuvituskuva.

Aika: 8.3.2024, koulutus 15.30-17.30, testi 18.00

Paikka: Leppävaaran kampus, Vanha maantie 9, Espoo

Elintarvikealalla Suomessa työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat. 

Suosittelemme osallistumista koulutukseen, mutta ilmoittautua voi myös ainoastaan testiin. Hyväksytyn testin jälkeen hygieniapassin saa noin 2–3 viikon kuluessa. Hylätty testi voidaan uusia, mutta tästä tulee sopia erikseen. Testi suoritetaan joko suomeksi tai englanniksi, tämä käydään yhdessä läpi ennen testitilaisuutta.

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan