Siirry sisältöön

E2eB: Kasvua kansainvälisiltä markkinoilta -koulutus

12.3.2019 klo 12.30-16.30 Tikkurilan kampuksella

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mietitkö yrityksesi liiketoiminnan kasvattamista kansainvälisille markkinoille? Pohditko, mitä kansainvälistyminen vaatii?

Tule mukaan seminaariimme kuulemaan, mitkä ovat onnistumisen edellytykset kansainvälisen liiketoiminnan aloittamiseksi tai kasvattamiseksi. Saat myös vinkkejä siitä, mitä tulee tehdä ja mitä ei kannata tehdä. Kuulemme myös kansainvälisen liiketoiminnan markkinoinnista ja rahoitusmahdollisuuksista.

Aika ja paikka: 12.3.2019 klo 12.30-16.30
Laurea Tikkurila
Ratakatu 22, Vantaa
Ilmoittauduthan mukaan 10.3. mennessä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Uudenmaan alueen yritykset ja yrittäjät sekä kaikki kansainvälistymisestä ja digitaalisesta markkinoinnista kiinnostuneet.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Asiantuntijana Rita Valve.

Tervetuloa!

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin/ Expand2eBusiness –hanke on EU:n ja Uudenmaan liiton rahoittama hanke, jolla tuemme Uudenmaan alueen pk-yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa kansainvälisille markkinoille sekä kehitämme digitaalisten markkinointi- ja myyntityökalujen käyttöä. Hankkeessa järjestetään koulutustilaisuuksia, valmennuksia ja työpajoja kansainvälistymisestä sekä digitaalisista markkinointi- ja myyntityökaluista. Hankkeessa toteutetaan myös käytännön projekteja ja kokeiluja pk-yritysten tarpeiden mukaan. Lisätietoa hankkeesta: https://www.expand2ebusiness.fi/

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan