Siirry sisältöön

Laurean liiketalouden opiskelijat ovat mukana erilaisissa kesätapahtumissa

Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijat kiertävät kesän aikana Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon alueen tapahtumissa kertomassa kiinnostuneille, millaista korkeakouluopiskelu on ja mitä koulutuksia Laureassa voi opiskella.

Hyvinkään opiskelijat yhteiskuvassa projektin startissa.

 Laurean Hyvinkään kampuksen kesän markkinointiprojekti starttasi tänä kesänä jo neljättä kertaa. Opiskelijat vierailevat kesän aikana erilaisissa tapahtumissa kertoen opiskelusta Laureassa ja Laurean monipuolisista koulutusmahdollisuuksista.  Opiskelijatiimi vierailee kahdeksassa eri tapahtumassa ja tiimin fiiliksiä kiertueelta on mahdollista seurata Laurean Facebookissa ja Instagramissa.

Projektissa ovat mukana Hyvinkään kampuksen tradenomiopiskelijat Thuy Ngo, Jasmiina Niininen, Krista Pesonen, Alexei Petrouchine, Anita Timonen ja Suvi Viita-aho.

Laita muistiin kesäkesäkiertueen aikataulu:

KESÄKUU

7.6.2019 Hyvinkään Rockfestin aikainen kaupunkitapahtuma

8.6.2019 Porvoon Päivät

27.6.2019 PuistoBlues Järvenpäässä

HEINÄKUU

6.7.2019 Sunset Beach Party Karkkilassa

20.7.2019 Riverside Festival Sipoossa

ELOKUU

10.- 11.8.2019 Elomessut, Hämeenlinna

17.8.2019 Valkosipulifestivaalit, Kerava

30.- 31.8.2019 Red Carpet, Hyvinkää

Kesäkuun tapahtumista Hyvinkäällä järjestettävä Rockfestin aikainen kaupunkitapahtuma ja Porvoon Päivät ovat jo takana päin ja opiskelijatiimi on todella tyytyväinen ensimmäisten tapahtumien antiin.

 Erityisen hedelmälliseksi tapahtumaksi osoittautui Porvoon Päivät, jossa Laurean pisteellä vieraili huikeat 160 kiinnostunutta kävijää. Laurean pisteelle olimme järjestäneet narunvetoa, joka oli menestys. Seuraavissa tapahtumissa ohjelmassa on myös Laurea-aiheista tietovisailua.”, kertoo projektipäällikkö Thuy Ngo.

Juhannuksen jälkeen markkinointikiertue rantautuu ensimmäisenä Järvenpään PuistoBluesiin.