Siirry sisältöön

Laurealaisilla menestyksekäs alkuvuosi

Laurean henkilöstö ja opiskelijat ovat niittäneet menestystä erityisesti restonomikoulutuksen puolella.

Laurealaiset ovat menestyneet alkuvuoden aikana hienosti, ja palkintoja on sadellut niin opiskelijoille kuin henkilöstöllekin. Erityisesti restonomipuolella kulku on ollut voittoisaa. Tammikuussa järjestetyssä ravintola-alan PRO2019-gaalassa restonomikoulutuksen lehtori Henry Lybäck valittiin vuoden parhaaksi opettajaksi. Lybäck on tuomariston mukaan viisas ja reilu esikuva, joka saa hankalatkin aiheet kuulostamaan kiinnostavalta ja innostaa opiskelijansa kohtaamaan tulevaisuuden haasteet luottavaisesti.

Myös restonomikoulutuksen opiskelijat voivat olla ylpeitä itsestään. Maaliskuussa Laurean opiskelijajoukkueet nappasivat kultaa restonomiopiskelijoiden SM-kilpailuissa eli Resto2019-tietotaitokilpailussa, sekä kaksoisvoiton valtakunnallisessa Restojamit-kilpailussa, jossa tehtävänä oli kehittää matkailun imagoa palvelumuotoilun keinoin.

Maaliskuussa jaettiin myös Tasavallan Presidentin myöntämät kunniamerkit. Peräti kahdelletoista laurealaiselle ojennettiin Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki tai ansioristi, joiden myöntämisen kriteerinä on merkittävät ansiot, joita asianomainen on osoittanut omalla ammattialallaan tai huomattavissa yhteiskunnallisissa tehtävissä.

Tuorein palkittu on Laurean lehtori Annika Kirkkomäki, jonka Svenska Folkskolans Vänner r.f. valitsi vuoden ruotsinopettajaksi pitkäjänteisen ja ansiokkaan työnsä johdosta. Yhdistys palkitsee ansioituneet ruotsin kielen opettajat vuosittain.

Laurea onnittelee kaikkia palkittuja!