Siirry sisältöön

Laurea Events

Laurea Events on pääkaupunkiseudulla toimiva tapahtumatoimisto. Events palvelee toimialasta riippumatta julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoita. Lisäksi tarjoamme palveluita Laurea-ammattikorkeakoulun sisäisille asiakkaille ja yksityishenkilöille.

 

Tarvitsetko apua tapahtuman järjestämiseen?

Aloitamme tapahtuman tekemisen kanssasi jo suunnittelusta lähtien. Tapahtuman järjestäminen on iso kokonaisuus erilaisia vaiheita alkaen kutsujen lähettämisestä, tilan etsimisestä, esiintyjien valinnasta, ruuan ja oikeanlaisen tekniikan toteuttamiseen.

Laurea Events  huolehtii tapahtumanne järjestelyistä, jotta te voitte keskittyä yrityksenne ydintoimintaan. Kokeneet tapahtumasuunnittelijamme toteuttavat tapahtumanne suunnittelun, läpiviennin ja raportoinnin kustannustehokkaasti ja laadukkaasti hyödyntäen asiakaslähtöiseen toimintaan perustuvia menetelmiä. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaa palvelukokonaisuutemme joustavuuden periaatteidemme mukaisesti.

Olemme toimineet tapahtumatuotannon kentällä jo pitkään ja henkilökuntaamme kuuluu alansa pitkäaikaisia ammattilaisia. Laurea Events luo toimivia tapahtumaratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Ydintiimissä palvelee kaksi vakituista työntekijää ja kaksi tapahtuma-assistenttia. Lisäksi käytämme projektityöntekijöitä tapahtumakohtaisesti.

Toteutamme ammattitaidolla ja kokemuksella noin 90 eri kokoista tapahtumaa, kokousta, koulutusta, seminaaria ja juhlaa vuodessa.

Lisätietoja

Laurea events.

events@laurea.fi

040 660 5825 tai 040 631 5014

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9.00-16.00

Lue lisää Eventsin palveluista »

 

Lisätietoja:

Vuokraa kokous- tai seminaaritila Laurean kampuksilta

Laurealla on vuokrattavana erilaisia kokous- ja seminaaritiloja pääkaupunkiseudulla. Tutustu Laurean tarjontaan ja ota yhteyttä!


Lue lisää Laurean kokoustiloista

Opetusravintola BarLaurea

Laurean Leppävaaran kampuksella toimii opetusravintola BarLaurea, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila sekä kokous- ja cateringpalvelut.


Lue lisää BarLaureasta