Siirry sisältöön

Avainkumppanuus SOTE-alan toimijoiden kanssa

"Kun perustimme yksikköä Keravalle, oli Uusimaa meille toiminta-alueena uusi. Olemmekin halunneet lähteä rakentamaan yhteistyötä Laurean kanssa, jotta pääsemme paremmin tekemään yhteistyötä opiskelijoiden kanssa muun muassa harjoitteluiden ja sijaisuuksien osalta.” - Anne Terävä, Kotoraitti Oy:n Etelä-Suomen palvelujohtaja

Olemme Laureassa tehneet pitkään yhteistyötä SOTE-alan toimijoiden kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa:

  • Uusien palveluiden suunnittelussa, jotka ovat koskettaneet mm. asiakaskokemuksen kehittämistä ja palvelumuotoilua.
  • Opinnäytetöiden muodossa
  • Erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa
  • Henkilöstön osaamisen kehittämisessä.
  • Uusien työntekijöiden ja -harjoittelijoiden rekrytoinnissa.

Yhteistyön ytimessä on aina ollut opiskelijalähtöisyys ja arvon tuottaminen yhteistyökumppanille. Haluamme olla kokonaisvaltaisemmin yritysten tukena, varsinkin näinä haastavina aikoina, ja sitä varten olemme lanseeranneet uuden yhteistyön muodon: Avainkumppanuuden.

Avainkumppanuustoiminnan avulla edistämme työelämän kehittymistä ja uudistamme työelämää. Yhteistyön ytimessä on kumppanin tarpeisiin perustuva vuosisuunnitelma, joka rakennetaan yhdessä kumppanin ja Laurean kanssa. Kumppanuus sisältää mm.

  • Rekrytointiyhteistyön, jonka avulla toteutat ketterää rekrytointia tulevaisuuden osaajista. Hyödynnettävissäsi ovat Laurean rekrytointitapahtumat, alustat, työkalut ja henkilöstö, joiden avulla tavoitat tehokkaasti ja ketterästi motivoituneimmat ja lupaavimmat tulevaisuuden kyvyt. Rekrytointiyhteistyö virtaviivaistaa työvoimatarpeiden ennakointia sekä kehittää työvoiman saatavuutta.
  • Projekti- ja kehitysyhteistyön, jossa tulevaisuuden ammattilaiset toimivat resursseinasi. Projektiyhteistyön avulla voit kehittää toimintaasi tai luoda täysin uutta. Motivoituneet opiskelijat luovat projekteissa konkreettista arvoa toiminnallesi.
  • Näkyvyysyhteistyön, jonka avulla kehität toimintasi ja brändisi tunnettuutta sekä parannat työnantajamielikuvaasi. Yhteistyön avulla voit tavoittaa Laurean vuosittaiset 700 000 verkkosivukävijää, 7500 opiskelijaa, 26 000 alumnia ja Laurean tuhansista kumppaneista koostuva verkosto
  • Mahdollisuuden verkostoitua Laurean alumnien kanssa. Avainkumppaneilla on mahdollisuus tavoittaa myös Laureasta valmistuneita alumneja. Jaamme alumneille tietoa avainkumppaneiden tarjoamista eduista, palveluista ja avoimista työpaikoista. Yhdessä voimme suunnitella myös räätälöityjä mahdollisuuksia järjestää tai osallistua erilaisiin alumnitapahtumiin.

 

Elintarvikealan avainkumppaneinamme ovat tällä hetkellä

 Humana_pystylogo_rgb.jpg

 Kotoraitti 10v Logo.jpg

Humana

Kotoraitti


Tukikohta logo.jpg

KA_Logo_FINLAND-02.png

Tukikohta

Neljä astetta

Nemova logo.jpg

 

Nemova

 

 

 

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää avainkumppanuuden mahdollisuuksista!

Rastimalla ruudun hyväksyt samalla myös tietosuojaselosteen ehdot.