Siirry sisältöön

Kumppanitoiminta Laurean kanssa

Avainkumppanuustoiminnan avulla edistämme työelämän kehittymistä ja uudistamme työelämää. Yhteistyön ytimessä on kumppanin tarpeisiin perustuva vuosisuunnitelma, joka rakennetaan yhdessä kumppanin ja Laurean kanssa. Kumppanuus sisältää mm.

  • Rekrytointiyhteistyön, jonka avulla toteutat ketterää rekrytointia tulevaisuuden osaajista. Hyödynnettävissäsi ovat Laurean rekrytointitapahtumat, alustat, työkalut ja henkilöstö, joiden avulla tavoitat tehokkaasti ja ketterästi motivoituneimmat ja lupaavimmat tulevaisuuden kyvyt. Rekrytointiyhteistyö virtaviivaistaa työvoimatarpeiden ennakointia sekä kehittää työvoiman saatavuutta.
  • Projekti- ja kehitysyhteistyön, jossa tulevaisuuden ammattilaiset toimivat resursseinasi. Projektiyhteistyön avulla voit kehittää toimintaasi tai luoda täysin uutta. Motivoituneet opiskelijat luovat projekteissa konkreettista arvoa toiminnallesi.
  • Näkyvyysyhteistyön, jonka avulla kehität toimintasi ja brändisi tunnettuutta sekä parannat työnantajamielikuvaasi. Yhteistyön avulla voit tavoittaa Laurean vuosittaiset 700 000 verkkosivukävijää, 7500 opiskelijaa, 26 000 alumnia ja Laurean tuhansista kumppaneista koostuva verkosto
  • Mahdollisuuden verkostoitua Laurean alumnien kanssa. Avainkumppaneilla on mahdollisuus tavoittaa myös Laureasta valmistuneita alumneja. Jaamme alumneille tietoa avankumppaneiden tarjoamista eduista, palveluista ja avoimista työpaikoista. Yhdessä voimme suunnitella myös räätälöityjä mahdollisuuksia järjestää tai osallistua erilaisiin alumnitapahtumiin.

Lue lisää avainkumppanien hyödyllisistä eduista

 

Avainkumppanit: Coor

 

Avainkumppanit: Dieta

 

Avainkumppanit: Staffpoint

 

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä!

Rastimalla ruudun hyväksyt samalla myös tietosuojaselosteen ehdot. 

Lisätietoja: