Siirry sisältöön

Kokous- ja työskentelytilat

Laurealla on vuokrattavana erilaisia kokous- ja seminaaritiloja Espoon Leppävaarassa ja Otaniemessä, Hyvinkäällä, Lohjalla, Porvoossa ja Vantaalla Tikkurilassa. Tilat ovat vuokrattavissa pääsääntöisesti arkisin aukioloaikoina klo 8.00 - 20.00. Lauantaisin tilavuokraus on mahdollista sopimuksen mukaan.

Oppimistila Otaniemen kampuksella.
Oppimistila Otaniemen kampuksella.

Tilanvaraus tulisi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen toivottua varausaikaa. Tilahintoihin sisältyy seuraavat palvelut: tilojen tekniikka, siivous tilaisuuden jälkeen, tekninen tuki ja opastus ja tilojen valvonta.  Laskutus aina täysiltä tunneilta. Mikäli vuokrausta ei peruuteta viikkoa ennen ensimmäistä käyttöpäivämäärää, peritään peruutusmaksuna 20 % varauksen arvosta, kuitenkin enintään 200 €.

Auditoriot

Iso auditorio Tikkurila.

Tikkurilan iso auditorio.

Kaikki Laurean auditoriot ovat varusteltu nykyaikaisilla AV-laitteistoilla. Tilojen koot vaihtelevat, pienimmän auditorion kapasiteetti on 84 henkeä, isoimman 360.

 • Leppävaara | Timo 

  Arkkitehti Timo Suomalaisen mukaan nimetyssä auditorio Timossa on nouseva 360-paikkainen katsomo kiinteästi asennetuilla pehmeillä istuimilla ja edestä esiin vedettävillä kirjoitusalustoilla. Auditorion nykyaikainen kokoustekniikka suurella valkokankaalla ja muunneltavalla valaistuksella, sekä helppo sijainti pääaulan läheisyydessä ovat omiaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Timossa järjestettävissä tilaisuuksissa on helppo yhdistellä ja hyödyntää aulatilojen ja sen läheisyydessä olevien kokoustilojen käyttöä. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN –yhteys. Auditorio Timo soveltuu myös liikuntaesteisille, auditorion ala- ja ylätasanteille on esteetön pääsy.

 • Leppävaara | Tuomo 

  Arkkitehti Tuomo Suomalaisen mukaan nimetyssä auditorio Tuomossa on nouseva 100-paikkainen katsomo pehmeillä irtotuoleilla ja kiinteästi asennetuilla pöydillä. Tunnelmallinen ja valoisa auditorio pitää sisällään ajanmukaiset AV-laitteistot, sekä tilaisuuden tarpeiden mukaan säädettävän valaistuksen. Tuomossa järjestettävissä tilaisuuksissa on hyödynnettävissä myös auditorion edustalla sijaitseva oma aulatila sekä erikseen varattavissa olevat ryhmätyö-/kokoustilat. Auditorio Tuomo tarjoaa mainiot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN–yhteys. Auditorio Tuomo soveltuu myös liikuntaesteisille, auditorion alatasanteelle on esteetön pääsy.

 • Hyvinkää | Rauhala-sali 

  Pitkäaikaisen rehtorimme Pentti Rauhalan mukaan nimetyssä Rauhala-salissa on nouseva 220-paikkainen katsomo kiinteästi asennetuilla pehmeillä istuimilla ja edestä esiin vedettävillä kirjoitusalustoilla. Auditorion nykyaikainen kokoustekniikka suurella valkokankaalla ja muunneltavalla valaistuksella, sekä helppo sijainti pääaulan läheisyydessä, ovat omiaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Rauhala-sali soveltuu myös liikuntaesteisille, sillä auditorion alatasanteelle on esteetön pääsy. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN –yhteys. Rauhala-sali sijaitsee yhteydessä pääaulaan, jossa ISS:n ravintolapalvelut erikseen tilattavissa.

 • Hyvinkää | Helene-auditorio 

  Taiteilija Helene Schjerfbeckin mukaan nimetyssä Helene-auditoriossa on nouseva 100-paikkainen katsomo pehmeillä tuoleilla. Auditorio pitää sisällään ajanmukaiset AV-laitteistot, sekä tilaisuuden tarpeiden mukaan säädettävän valaistuksen. Helene-auditorio tarjoaa mainiot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN–yhteys. Helene-auditorio soveltuu myös liikuntaesteisille, auditorion alatasanteelle on esteetön pääsy. Helene-auditorio sijaitsee yhteydessä pääaulaan, jossa ISS:n ravintolapalvelut erikseen tilattavissa.

 • Otaniemi | Iso auditorio 

  Otaniemen pääauditorio, jossa on nouseva katsomo ja pehmustetut penkit. Kapasiteetti on 232 henkilöä. Tila soveltuu hyvin myös liikuntaesteisille.

 • Otaniemi | Pieni auditorio 

  Pienessä auditoriossa on nouseva katsomo pehmustetuin penkein. Kapasiteetti on 90 henkilöä. Tila soveltuu hyvin myös liikuntaesteisille.

 • Tikkurila | Auditorio B101 

  Auditoriossa on nouseva 136-paikkainen katsomo kiinteästi asennetuilla pehmeillä istuimilla ja esiin vedettävillä kirjoitustasoilla. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Auditorion nykyaikainen kokoustekniikka suurella valkokankaalla ja muunneltavalla valaistuksella, sekä helppo sijainti pääaulan läheisyydessä, ovat omiaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tila soveltuu myös liikuntaesteisille, sillä auditorion alatasanteelle on esteetön pääsy. Auditorio B101 sijaitsee yhteydessä pääaulaan, jossa ISS:n ravintolapalvelut erikseen tilattavissa.

 • Tikkurila | Auditorio B303 

  Auditorio  sijaitsee 3. kerroksessa. Tilassa  on 84-paikkainen nouseva katsomo kiinteästi asennetuilla pehmeillä istuimilla ja esiin vedettävillä kirjoitusalustoilla. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Tila on varustettu suurella valkokankaalla ja muunneltavalla valaistuksella. Tila soveltuu myös liikuntaesteisille, sillä auditorion alatasanteelle on esteetön pääsy.  Kerroksiin pääsy hissillä.

 

Oppimistilat

Laurean oppimistila Otaniemessä.

Oppimistila Otaniemen kampuksella.

Laureassa on useita vuokrattavia oppimistiloja jokaisella kampuksella. Tilojen kapasiteetit vaihtelevat 6 ja 100 hengen välillä, joten sopiva tila löytyy varmasti myös sinun tarpeisiisi! Jokainen tila on varusteltu nykyaikaisilla AV-välineillä ja työkaluilla.

Laurean erityisvarustellut oppimistilat

 • Hyvinkää | Prosessin mallinnus 

  Tässä oppimistilassa voidaan kankaalle heijastaa samanaikaisesti materiaalia kolmesta eri lähteestä. Kankaan voi ottaa kokonaan käyttöön yhden prosessin tms. kuvaamiseksi kokonaisuudessaan. Tämä oppimistila 3-17 on suurin luokkatilamme ja kapasiteetti on 60 henkilölle.

 • Hyvinkää | Moniaistinen tila 

  Moniaistisuus eli multisensorisuus tarkoittaa erilaisten aistien (näkö, kuulo, tunto, haju, maku) kautta yhtäaikaisesti saatua aistikokemusta.

  Moniaistinen ympäristö on tietoisesti valittu ympäristö, joka on tarkoitettu rentoutumiseen ja/tai aktiiviseen toimintaan, jossa stimulaatiota voidaan kontrolloida, muunnella, vahvistaa, heikentää, käyttää erikseen tai yhdistelminä. Se voidaan suunnitella aktiiviseen tai passiiviseen vuorovaikutuksen tarpeisiin ja tilapäisesti muuntaa yksilössä havaitun motivaation, kiinnostuksen, kuntoutuksen ja oppimisen tarpeisiin. Tilassa on mahdollisuus heijastaa samanaikaisesti kuvaa kahdesta eri lähteestä vierekkäisillä seinillä oleville kankaille.

  Tilaa voidaan käyttää esimerkiksi

  •     yhteisöllisyyden edistämiseen
  •     voimaannuttamisen tukemiseen
  •     oppimisen tukemiseen
  •     tiedon välittämiseen ryhmältä toiselle
 • Hyvinkää | Simulaatiosairaala 

  Simulaatiosairaala on oppimis- ja kehittämisympäristö, jossa luodaan erilaisia kliinisiä oppimistilanteita, potilaana toimivan tietokoneistetun langattoman potilassimulaattorin avulla.

  Potilassimulaattori hengittää, puhuu ja reagoi lääkitykseen. Siltä voidaan myös mitata fysiologiset paremetrit, kuten syke, hengitystaajuus ja verenpaine.

  Ympäristö toimii hoito- ja palveluprosessien tutkimus- ja kehittämisympärstönä. Simulaatiota hyödynnetään myös perus- ja erikoistason, sekä terveyden- ja sosiaalihuollon täydennys- ja jatkokoulutuksissa.

  Simulaatiosairaala sisältää

  • päivystyksen
  • traumahuoneen
  • tehostetun valvontatilan
  • vuodeosaston
  • kotiympäristön

   

  Ohjaajan käytössä ovat valvonta- ja ohjaushuoneet sekä jälkipuintia varten Debriefing -tila. Tilassa on myös opiskelijoiden mahdollista saada videon välityksellä simulaatioharjoittelua, etukäteen annettujen tehtävien mukaisesti. 

  Lisätietoja tilan ja ohjaushenkilöstön vuokraamisesta:

  Korkeakoulusihteeri Melisa Heiskanen, puh. 040 6734 633, melisa.heiskanen@laurea.fi

 • Otaniemi | LabLife -prosessien mallinnuslaboratorio 

  LabLife on prosessien tunnistamis- ja mallinnuslaboratorio. Laboratorio tarjoaa tilat ja mahdollisuuden prosessien suunnitteluun, mallinnukseen, perehdyttämiseen, simuloimiseen, sekä nauhoitettujen työskentely- ja koulutustapahtumien järjestämiseen.

  Työskentely-ympäristön tarkoituksena on luoda monipuoliset puitteet jopa sosiaalisten innovaatioiden syntymiseksi.

  LabLife -tilan varusteet:

  • yhdeksän (9) metriä leveä WideScreen-kangas
  • älytaulu
  • Surround AV-järjestelmä
  • mahdollisuus hyödyntää prosessimallinnukseen suunniteltuja ohjelmia 

 

Palaveritilat

Palaveritila Tikkurila.

Palaveritila Tikkurilan kampuksella.

Laureassa on useita vuokrattavia palaveritiloja jokaisella kampuksella. Tilojen kapasiteetit vaihtelevat 4 ja 30 hengen välillä, joten sopiva tila löytyy varmasti. Jokainen tila on varusteltu nykyaikaisilla AV-välineillä ja työkaluilla.

Hyvinkää

Viihtyisät 10-16 hengen kokoustilamme tarjoavat erinomaiset puitteet pienimuotoisten kokousten ja tapaamisten järjestämiseen. Neuvottelutilat ovat myös helposti hyödynnettävissä suurempien tilaisuuksien yhteydessä, esim. ryhmätyötiloina. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Kokoustilat soveltuvat myös liikuntaesteisille, kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy ja kiinteistössä on hissi.

Leppävaara

Viihtyisät 6-20 hengen kokoustilamme tarjoavat erinomaiset puitteet pienimuotoisten kokousten ja tapaamisten järjestämiseen. Kokoustilat ovat myös helposti hyödynnettävissä suurempien tilaisuuksien yhteydessä, esim. ryhmätyötiloina. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Kokoustilat soveltuvat myös liikuntaesteisille, kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy ja kiinteistössä on hissi.

Lohja

Lohjan kokoustilat tarjoavat viihtyisät, hyvin varustellut ja valoisat tilat 4 - 6 hengen ryhmille. Vieraiden käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys.

Otaniemi

Otaniemen kokoustilat tarjoavat viihtyisät, hyvin varustellut ja valoisat tilat 10 - 20 hengen ryhmille. Kokoustilat sijaitsevat 2. ja 3. kerroksissa. Kokoustilat ovat myös helposti hyödynnettävissä suurempien tilaisuuksien yhteydessä esim. ryhmätyötilana. Vieraiden käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys.

Porvoo

Porvoon kampukselta voi vuokrata kokous- ja oppimistiloja riippuen Laurean ja Haaga-Helian omista tarpeista.

Tikkurila

Viihtyisät 4 - 30 hengen kokoustilamme tarjoavat erinomaiset puitteet pienimuotoisten kokousten ja tapaamisten järjestämiseen. Neuvottelutilat ovat myös helposti hyödynnettävissä suurempien tilaisuuksien yhteydessä, esim. ryhmätyötiloina. Vieraiden vapaassa käytössä on koko talon alueella toimiva nopea WLAN-yhteys. Kokoustilat soveltuvat myös liikuntaesteisille, kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy ja kiinteistössä on hissi.

Muut tilat

Ravintolatilat ja -palvelut

Ravintolatiloja ja catering-palveluita on varattavissa kaikilla Laurean kampuksilla.

Liikunta- ja kuntosalit

Otaniemen kampuksella on mahdollista varata hyvin varusteltuja liikunta- ja kuntosalia kokousten yhteydessä tai erikseen. Liikuntasali tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi kokouksen yhteydessä järjestettävälle virkistysliikuntatuokiolle. Salissa on suuri peiliseinä, musiikintoistolaitteisto sekä mahdollisuus lainata liikuntavälineitä. Kuntosali on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kuntosalissa on käytössä perinteinen laitteisto lihaskunnon vahvistamiseen. Kysy lisää varauksen yhteydessä.

Visiitti -vierashuoneisto

Hyvinkään kampuksen tiloissa toimii Visiitti –vierashuoneisto, jota vuokrataan. Vuokraan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet, astiat, ruoanlaittovälineitä, viikkosiivous ja WLAN. Visiitissä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, sininen ja vihreä. Keittiösyvennys, olo- ja kylpyhuone sekä wc-tilat ovat vierailijoiden yhteiskäytössä. Huoneiston avaimet haetaan korkeakouluisännältä arkisin klo 08-16.00 ja palautetaan samaan paikkaan.

 

Hinnasto

Hyvinkään tilavuokrat (pdf)

Lohjan tilavuokrat (pdf)

Otaniemen tilavuokrat (pdf)

Tikkurilan tilavuokrat (pdf)

Leppävaaran kampuksen tilavuokrat (pdf)

Porvoon tilavaraus- ja hintatiedusteluissa ota yhteys porvooinfo@haaga-helia.fi

 

 

Tilanvuokrauksen ja catering-palveluiden yhteystiedot

  Tilanvuokraus Catering
Hyvinkää isannat.hyvinkaa@laurea.fi restaurant.laureahyvinkaa@iss.fi
Leppävaara isannat.leppavaara@laurea.fi http://barlaurea.fi/
Lohja isannat.lohja@laurea.fi sirpa.levo@luksia.fi
Otaniemi isannat.otaniemi@laurea.fi restaurant.laureaespoo@iss.fi
Porvoo porvooinfo@haaga-helia.fi porvoo.campus@amica.fi
Tikkurila isannat.tikkurila@laurea.fi restaurant.laureavantaa@iss.fi

 

Tarvitsetko apua tapahtuman järjestämisessä?

Laurea Events on pääkaupunkiseudulla toimiva tapahtumatoimisto, joka palvelee toimialasta riippumatta julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoita.


Lue lisää

Opetusravintola BarLaurea

Laurean Leppävaaran kampuksella toimii opetusravintola BarLaurea, johon kuuluvat lounasravintola, à la carte ravintola, kahvila sekä kokous- ja cateringpalvelut.


Lue lisää BarLaureasta